Amazonin myyntikanavan määrittäminen

Kun olet aktivoinut Amazonin myyntikanavan, kaikki Amazonissa tehdyt tuotetilaukset synkronoidaan automaattisesti Shopifyn kanssa.

Jotta voit käyttää Amazonin myyntikanavaa, sinulla pitää olla Professional Seller -tili Amazon Seller Centralissa. Amazon veloittaa sinulta kuukausimaksun ja nimikekohtaisen maksun myynnistä. Jos sinulla on kysyttävää myyntimaksuista, ota yhteyttä Amazonin tukeen.

Myyntikanavan aktivoiminen

Voit aktivoida Amazon-myyntikanavan suoraan Shopify-ylläpitäjästä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Amazonin tili -sivulla Yhdistä Amazoniin.

2. Noudata kehotteita jakaaksesi tietoja Shopifyn ja Amazon Seller Central -tilien välillä. Kun olet valmis, sinut ohjataan takaisin Shopify-ylläpitäjään. Vahvista Amazon Seller Central -tilisi Käyttöoikeudet-osiossa Shopifyn kehittäjän käyttöoikeudet.

Myynnin aloittaminen Amazonissa

Jos et ole ennen myynyt Amazonissa, sinun on ehkä määritettävä asetuksia Amazon Seller Central -tilillesi.

Voit käyttää Amazonin myyntikanavaa kolmella tavalla:

• Jos myyt Shopify-verkkokaupassa tuotetta, joka on identtinen jo Amazonissa myytävänä olevan tuotteen kanssa, mutta et vielä myy sitä Amazonissa, voit luoda tarjouksen tälle tuotteelle. Tämä on yksinkertaisin tapa käyttää Amazonin myyntikanavaa.

• Jos haluat myydä sellaisia tuoteversioita tai omistamasi brändin tuotteita, joita ei ole jo listattu Amazonissa, sinun on luotava uusi listaus. Kun luot listauksen Amazonin myyntikanavalla, tarjous tuotteen myymiseksi luodaan automaattisesti.

• Jos olet jo listannut samoja tuotteita sekä Shopifyssa että Amazonissa, voit linkittää Shopifyn nykyisiin Amazon-listauksiisi.

Amazon-kanavan yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista yhteyden Amazon Seller -tiliin, voit päivittää asetuksesi Amazon-myyntikanavassa Shopify-ylläpitäjässä.

Jos katkaiset yhteyden Amazon Seller -tiliisi Shopify-ylläpitäjässä, tuote- ja tilaustietojasi ei enää synkronoida Shopify-ylläpitäjän kanssa. Tuote- ja tilaustietojasi ei poisteta Amazonista. Voit jatkaa tuote- ja tilaustietojen synkronointia yhdistämällä Amazon Seller -tilisi uudelleen Amazon-myyntikanavaan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Myyntikanavat > Amazon.

2. Klikkaa Amazon-myyntikanavassa Tili.

3. Klikkaa Amazon-tili-osiossa Katkaise yhteys.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?