Amazonin myyntikanavan määrittäminen

Kun olet aktivoinut Amazonin myyntikanavan, kaikki Amazonissa tehdyt tuotetilaukset synkronoidaan automaattisesti Shopifyn kanssa.

Jotta voit käyttää Amazonin myyntikanavaa, sinulla pitää olla Professional Seller -tili Amazon Seller Centralissa. Amazon veloittaa sinulta kuukausimaksun ja nimikekohtaisen maksun myynnistä. Jos sinulla on kysyttävää myyntimaksuista, ota yhteyttä Amazonin tukeen.

Myyntikanavan aktivoiminen

Voit lisätä Amazonin myyntikanavan sovelluskaupasta tai voit aktivoida sen suoraan Shopify-ylläpitäjästä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Amazonin tili -sivulla Yhdistä Amazoniin.

2. Noudata kehotteita jakaaksesi tietoja Shopifyn ja Amazon Seller Central -tilien välillä. Kun olet valmis, sinut ohjataan takaisin Shopify-ylläpitäjään. Vahvista Amazon Seller Central -tilisi Käyttöoikeudet-osiossa Shopifyn kehittäjän käyttöoikeudet.

Myynnin aloittaminen Amazonissa

Jos et ole ennen myynyt Amazonissa, sinun on ehkä määritettävä asetuksia Amazon Seller Central -tilillesi.

Voit käyttää Amazonin myyntikanavaa kolmella tavalla:

• Jos myyt Shopify-verkkokaupassa tuotetta, joka on identtinen jo Amazonissa myytävänä olevan tuotteen kanssa, mutta et vielä myy sitä Amazonissa, voit luoda tarjouksen tälle tuotteelle. Tämä on yksinkertaisin tapa käyttää Amazonin myyntikanavaa.

• Jos haluat myydä sellaisia tuoteversioita tai omistamasi brändin tuotteita, joita ei ole jo listattu Amazonissa, sinun on luotava uusi listaus. Kun luot listauksen Amazonin myyntikanavalla, tarjous tuotteen myymiseksi luodaan automaattisesti.

• Jos olet jo listannut samoja tuotteita sekä Shopifyssa että Amazonissa, voit linkittää Shopifyn nykyisiin Amazon-listauksiisi.

Amazon-kanavan yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista yhteyden Amazon Seller -tiliin, voit päivittää asetuksesi Amazon-myyntikanavassa Shopify-ylläpitäjässä.

Jos katkaiset yhteyden Amazon Seller -tiliisi Shopify-ylläpitäjässä, tuote- ja tilaustietojasi ei enää synkronoida Shopify-ylläpitäjän kanssa. Tuote- ja tilaustietojasi ei poisteta Amazonista. Voit jatkaa tuote- ja tilaustietojen synkronointia yhdistämällä Amazon Seller -tilisi uudelleen Amazon-myyntikanavaan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Myyntikanavat > Amazon.

2. Klikkaa Amazon-myyntikanavassa Tili.

3. Klikkaa Amazon-tili-osiossa Katkaise yhteys.