Automaattisten viestien mukauttaminen Messengerissä

Kun olet lisännyt Messenger-kanavan, voit muokata asiakkaiden Messengerissä saamia automaattisia viestejä ja keskusteluissa näkyvää Messenger-valikkoa.

Automaattisten viestien mukauttaminen Messengerissä

Kun käytät Messenger-myyntikanavaa, asiakkaat saavat automaattisia tilausvahvistuksia ja päivityksiä Messengerissä. Voit mukauttaa näitä automaattisia viestejä Shopifyn Mukautukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Etsi Mukautukset -sivulla Viestimallit-osio ja valitse muutettavan mallin nimi: - Tilausvahvistus
    • Lähetyspäivitys
    • Lähetys on toimituksessa
    • Lähetys toimitettu
    • Tervetulotervehdys
    • Kokoelmien esittely
    • Tuoteviestit
    • Vaihtoehtojen esittely
    • Ei tuotteita
  1. Kirjoita Muokkaa viestiä -sivulla teksti, jonka haluat näkyvän automaattisessa viestissä. Jotkin vaihtoehdot, kuten Toimituspäivitys, antavat mukauttaa keskustelussa näkyvän painikkeen kopiota.
  2. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Messenger-valikon mukauttaminen

Voit mukauttaa valikkoa, joka näkyy, kun asiakas aloittaa keskustelun kaupan kanssa Messengerissä. Oletusvalikko sisältää painikkeet, joissa on tekstit Osta nyt, Näytä verkkosivusto ja Lisätietoja. Voit muuttaa painikkeiden nimiä, ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä Näytä verkkosivuston linkki- tai Mukautettu viesti -painikkeet ja mukauttaa painikkeiden asetuksia Shopifyn Mukautukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Messenger-valikossa kohtaa Mukauta valikkoa.
  2. Tee muutokset:

- Jos haluat muuttaa painikkeessa näkyvää tekstiä, kirjoita teksti johonkin Painikkeen nimi -kenttään. - Jos haluat ohjata sivuston linkkipainikkeen URL-osoitteeseen, kirjoita URL-osoite Verkkosivuston linkki -kenttään. - Jos haluat määrittää asiakkaillesi automaattisen viestin, kirjoita viesti MUKAUTETTU VIESTI -osioon. - Ota nämä painikkeet käyttöön tai poista ne käytöstä lisäämällä tai poistamalla valintamerkki SIIRRY VERKKOSIVUSTOLLE -LINKKI tai MUKAUTETTU VIESTI -osioista. Et voi poistaa OSTA NYT -painiketta käytöstä.

1. Klikkaa Tallenna.