Viesti meille -painikkeen lisääminen verkkokauppaan

Huom: Shopify ei enää tue Messenger-myyntikanavaa 30. 8. 2021 jälkeen. Jos haluat jatkaa Messengerin käyttöä Shopifyn kautta, sinun on lisättävä Facebook Messenger Facebook-kanavaan.

Jos käytät Messenger-kanavaa voit lisätä verkkokauppaasi Viesti meille -painikkeen, jolloin asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä helposti Facebook Messengerin kautta.

Asiakkaat voivat klikata painiketta ja lähettää sinulle viestin Facebook Messengerillä.

Huomautus: Jos Facebook-sivuasi ei ole julkaistu, asiakkaat saattavat pystyä aloittamaan keskustelun kanssasi verkkokauppasi Message Us (Lähetä viesti) -painikkeen avulla, mutta et voi vastata viestiin. Lue lisää, miten voit julkaista Facebook-sivusi.

Viesti meille -painikkeen käyttöönotto

Kun otat Viesti meille -painikkeen käyttöön, painike näkyy verkkokaupan jokaisella sivulla lukuun ottamatta kassasivua.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Message Us -painikkeen (Lähetä viesti) -painikkeen osiossa Ota käyttöön.

Viesti meille -painikkeen mukauttaminen

Kun olet ottanut käyttöön Viesti meille -painikkeen, voit muuttaa sen mallia, sijaintia ja kokoa Mukautukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Valitse verkkokauppasi Viesti meille ‑painikkeen malli, sijainti ja koko käyttämällä Mukautukset-sivun Viesti meille ‑painike ‑osiossa olevia pudotusvalikkoja.

2. Kun olet tehnyt muutokset, valitse Tallenna.

Näet, miltä valintasi näyttävät verkkokaupassasi, napauttamalla kohtaa Näytä kaupassasi. Voit muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa.

Huomautus: Voit käyttää Messengeriä Shopify Pingin avulla. Voit lukea ja vastata asiakkaiden viesteihin käyttämällä Pingiä iOS-laitteella. Lue lisää Shopify Pingistä.

Viesti meille -painikkeen poistaminen käytöstä

Jos et halua näyttää Viesti meille -painiketta verkkokaupassasi, voit poistaa sen käytöstä Mukautukset -sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Mukautukset-sivun Viesti meille ‑painiketta ‑osiossa kohtaa Poista käytöstä.

Voit ottaa Viesti meille-painikkeen käyttöön milloin tahansa.