Facebook Messengerin määrittäminen

Kun olet vahvistanut, että Messenger-kanava kelpuuttaa kauppasi, voit lisätä sen Shopifyhin.

Messenger-myyntikanavan lisääminen

Toimintovaiheet:

1. Kun olet tarkistanut käyttöehdot, klikkaa Yhdistä tili ja noudata kehotteita, jotta Shopify saa oikeuden tarkastella julkista profiiliasi, hallita sivujasi ja lähettää viestejä hallitsemiltasi sivuilta.

2. Valitse Facebook-sivu ‑osiosta sivu, jonka haluat liittää Messenger-kanavaan, ja klikkaa sitten kohtaa Liitä sivu.

Messenger-myyntikanavan poistaminen

Kun poistat Messenger-kanavan, myös pienoisohjelma, jonka asiakkaat näkevät kassasivulla, poistuu. Asiakkaat eivät tämän jälkeen enää vastaanota päivityksiä.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Messengerin vieressä olevaa roskakorikuvaketta.