Tilausten käsittely Instagram Checkout -palvelussa

Kun Instagramin asiakas ostaa jotain Instagram Checkoutin kautta, tilaus näkyy Shopifyn Tilaukset-sivulla. Lisätietoja Instagram-tilauksista on saatavilla tilauksen tietosivulla. Nämä tiedot sisältävät Facebook-tilaustunnuksen, maksun määrän ja asiakkaan tiedot. Instagramissa tehtyihin tilauksiin synkronointi Shopifyn kanssa kestää 30 minuuttia.

Jakele tilaus

Sinun on jaettava ja hallittava Instagramin Checkout -tilauksia Shopifysta. Facebookin toimitusehtojen mukaan tilaus on jaettava 30 päivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty Instagramissa. Jokaiselle tilaukselle on myös toimitettava seuranta- ja toimitusvahvistus.

Älä käytä Facebook Commerce Manageria tilausten lähetystilanteen merkitsemiseen, maksupalautuksien myöntämiseen tai tilausten peruuttamiseen. Muussa tapauksessa saat virheilmoituksia Shopifyssa kyseiseen tilaukseen liittyen. Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify-ylläpitäjän kautta. Palautus on käsiteltävä ja maksu on palautettava kahden päivän kuluessa siitä, kun vastaanotit palautetun tuotteen.

Lisätietoja Commerce Manager -palvelumaksuista löydät Facebookin Business Help Centeristä.

Palauta maksu

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa tilausta, jonka maksun haluat palauttaa.

3. Klikkaa Palauta tuotteet. Jos tilaus on arkistoitu, sinua kehotetaan palauttamaan tilaus arkistosta, ennen kuin jatkat.

4. Syötä tilauksessa olevien palautettavien tuotteiden määrä.

5. Valitse Palautuksen toimitusvaihtoehdot -osiossa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

- Valitse Luo palautustarra, jos haluat luoda asiakkaalle palautuksen lähetystarran. Palautustarrat ovat saatavilla vain, jos sekä ensisijainen sijaintisi että asiakkaan toimitusosoite ovat Yhdysvalloissa. - Valitse Anna seurantatiedot ja anna Seurantanumero ja Kuljetusliike, jos sinulla on nämä tiedot. - Valitse Ei palautuslähetystä, jotta voit luoda palautuksen ilman palautuslähetyksen tietoja.

1. Klikkaa Luo palautus.