Tilausten käsittely Facebookin ja Instagramin maksuominaisuudesta

Kun asiakas ostaa jotain Facebookin ja Instagramin maksuominaisuuden kautta, tilaus näkyy Shopifyn Tilaukset-sivulla. Lisätietoja Facebook- ja Instagram-tilauksista on saatavilla tilauksen tietosivulla. Nämä tiedot sisältävät Facebook-tilaustunnuksen, maksun määrän ja asiakkaan tiedot. Facebookissa ja Instagramissa tehtyjen tilausten synkronointi Shopifyhin kestää 30 minuuttia.

Jakele tilaus

Jakelet ja hallinnoit Facebookissa ja Instagramissa maksettuja tilauksia Shopifysta. Facebookin toimitusehtojen mukaan tilaus on jaeltava 30 päivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty Facebookissa tai Instagramissa. Sinun on myös toimitettava seuranta- ja toimitusvahvistus jokaiseen tilaukseen liittyen.

Älä käytä Facebook Commerce Manageria tilausten lähetystilanteen merkitsemiseen, maksupalautuksien myöntämiseen tai tilausten peruuttamiseen. Muussa tapauksessa saat virheilmoituksia Shopifyssa kyseiseen tilaukseen liittyen. Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify-ylläpitäjän kautta. Palautus on käsiteltävä ja maksu on palautettava kahden päivän kuluessa siitä, kun vastaanotit palautetun tuotteen.

Lisätietoja Commerce Manager -palvelumaksuista löydät Facebookin Business Help Centeristä.

Palauta maksu

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa tilausta, jonka maksun haluat palauttaa.

3. Klikkaa Palauta tuotteet. Jos tilaus on arkistoitu, sinua kehotetaan palauttamaan tilaus arkistosta, ennen kuin jatkat.

4. Syötä tilauksessa olevien palautettavien tuotteiden määrä.

5. Valitse Palautuksen toimitusvaihtoehdot -osiossa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

- Valitse Luo palautustarra, jos haluat luoda asiakkaalle palautuksen lähetystarran. Palautustarrat ovat saatavilla vain, jos sekä ensisijainen sijaintisi että asiakkaan toimitusosoite ovat Yhdysvalloissa. - Valitse Anna seurantatiedot ja anna Seurantanumero ja Kuljetusliike, jos sinulla on nämä tiedot. - Valitse Ei palautuslähetystä, jotta voit luoda palautuksen ilman palautuslähetyksen tietoja.

1. Klikkaa Luo palautus.