Maksu Instagramissa toiminnon määrittäminen

Voit määrittää Facebookin ja Instagramin maksuominaisuuden, kun olet määrittänyt Ostokset Instagramissa -ominaisuuden Facebook-kanavassa tai milloin tahansa Facebook-kanavan Asetukset-sivulla, jos olet aktivoinut Ostokset Instagramissa -ominaisuuden tai Facebook Shopin. Kun olet määrittänyt kassalla maksun Facebookissa ja Instagramissa, asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan yrityksesi Instagram-sivulta tai Facebook-sivulta poistumatta Instagram- tai Facebook-sovelluksesta.

Voit muuttaa maksutapasi suoraan Facebookin tai Instagramin tai Shopify-verkkokauppasi välillä Facebook-kanavan kauppa-asetuksissa.

Tärkeitä näkökohtia

• Shopify määrittää Instagramissa myynnissä olevien tuotteidesi arvonlisäveron antamasi verorekisteröintinumeron perusteella. Jos yrityksesi on rekisteröity, sinun on toimitettava voimassa oleva osavaltion verorekisterinumero jokaisesta osavaltiosta, jossa sinulla on fyysinen toimipaikka. Voit käyttää henkilötunnustasi (Social Security Number, SSN) verorekisteröintinumeronasi.
  • Kun määrität toimitustietoja, sinun on määritettävä vakiotoimitusvaihtoehto Shopify-ylläpitäjän toimitusasetuksissa. Voit myös määrittää muita toimitusvaihtoehtoja, kuten nopeutetun toimituksen.
  • Facebook-tilisi on oltava liitetty pankkitiliin, jotta voit vastaanottaa maksuja Facebook- ja Instagram-tilauksista. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset > Maksut ja klikkaa sitten Siirry Facebookiin, jos haluat syöttää tai muokata pankkitilin tietoja Facebookissa. Lisätietoja pankkitietojen lisäämisestä Facebookiin löytyy Facebookin Help Centeristä.
  • Sinun täytyy lisätä palautuskäytäntö Facebookissa ja Instagramissa tehtyihin tilauksiin.
  • Facebookin hyväksyntä voi kestää jopa 48 tuntia, kun määritys on valmis.
  • Instagramissa ja Facebookissa tehdyt tilaukset on jaeltava 30 päivän kuluessa. Jos käytät tarvetulostuspalvelua, sinun on valittava Shopify-verkkokauppa kassamaksuksi, koska et hallinnoi jakeluaikoja suoraan.
  • Sinun on toimitettava asiakkaille seurantanumero toimituksia varten.
  • Palautuskäytäntösi tulee antaa asiakkaille mahdollisuus palauttaa tuotteita 30 päivän kuluessa.
  • Maksaminen Facebookissa ja Instagramissa on Facebookin tuote, joten Facebook määrittää tämän maksutavan käyttöä koskevat vaatimukset.
  • Facebookissa ja Instagramissa myytävien tuotteiden on noudatettava Facebookin kauppakäytäntöjä.
  • Facebookissa ja Instagramissa myytyjen tuotteiden on noudatettava Shopify Paymentsin käyttöehtoja.

Facebook- ja Instagram-kassamaksun määrittäminen Facebook-kanavan Asetus-sivulla

Jos jo käytät Ostokset Instagramissa- tai Facebook Shop -ominaisuuksia Facebook-kanavassa ja haluat muuttaa maksutapaasi, voit määrittää maksuominaisuuden Facebookissa ja Instagramissa Facebook-myyntikanavan Asetukset-sivulta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Facebook-kanavan Asetukset -painiketta.
  2. Napauta Kaupankäynnin asetuksia.
  3. Valitse Kassamaksun tapa -kohdasta maksutapa, jota haluat asiakkaidesi käyttävän. Valitse joko suoraan Facebookissa ja Instagramissa tai Shopify-verkkokaupassaja napauta sitten Tallenna.
  4. Napauta Aloita määritys.
  5. Teemaksuasetuksetvalmiiksi.
  6. Vahvista kaupan tiedot ja klikkaa sitten Tallenna.
  7. Vahvista osavaltion vero- ja toimitusasetukset ja klikkaa Tallenna.
  8. Napauta Viimeistele määritys.

Seuraavat vaiheet

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?