Maksu Instagramissa toiminnon määrittäminen

Voit määrittää Facebookin ja Instagramin maksuominaisuuden, kun olet määrittänyt Ostokset Instagramissa -ominaisuuden Facebook-kanavassa tai milloin tahansa Facebook-kanavan Asetukset-sivulla, jos olet aktivoinut Ostokset Instagramissa -ominaisuuden tai Facebook Shopin. Kun olet määrittänyt kassalla maksun Facebookissa ja Instagramissa, asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan yrityksesi Instagram-sivulta tai Facebook-sivulta poistumatta Instagram- tai Facebook-sovelluksesta.

Voit muuttaa maksutapasi suoraan Facebookin tai Instagramin tai Shopify-verkkokauppasi välillä Facebook-kanavan kauppa-asetuksissa.

Tärkeitä näkökohtia

• Facebook määrittää Instagramissa myynnissä olevien tuotteidesi arvonlisäveron antamasi verorekisteröintinumeron perusteella. Jos yrityksesi on rekisteröity, sinun on toimitettava voimassa oleva osavaltion verorekisterinumero jokaisesta osavaltiosta, jossa sinulla on fyysinen toimipaikka. Voit käyttää henkilötunnustasi (Social Security Number, SSN) verorekisteröintinumeronasi. Mikäli sinulla ei ole nexusta osavaltioissa, Facebook saattaa veloittaa markkinapaikan ylläpitäjän veroja.
  • Kun määrität toimitustietoja, sinun on asetettava vakiomuotoisen toimitusvaihtoehdon asetukset. Voit myös määrittää lisätoimitusvaihtoehtoja, kuten nopeutetun toimituksen.
  • Jos määrität vakiohintaisille toimituksille enimmäismäärän tuotteita pakettia kohden, asiakkailta veloitetaan vakiohinta jokaisesta enimmäismäärän ylittävästä tuotemäärästä. Jos esimerkiksi paketin pakkauskohtainen enimmäismäärä on 10 ja asiakkaan tilauksessa on 32 tuotetta, asiakkaalta veloitetaan 4-kertainen vakiotoimitushinta.
  • Voit määrittää toimitusmaksun tilauksessa olevien tuotteiden määrän perusteella valitsemalla Lisäasetukset, kun määrität toimituksen asetukset.
  • Facebook-tilisi on oltava liitetty pankkitiliin, jotta voit vastaanottaa maksuja Facebook- ja Instagram-tilauksista. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset > Maksut ja klikkaa sitten Siirry Facebookiin, jos haluat syöttää tai muokata pankkitilin tietoja Facebookissa. Lisätietoja pankkitietojen lisäämisestä Facebookiin löytyy Facebookin Help Centeristä.
  • Sinun täytyy lisätä palautuskäytäntö Facebookissa ja Instagramissa tehtyihin tilauksiin.
  • Facebookin hyväksyntä voi kestää jopa 48 tuntia, kun määritys on valmis.
  • Instagramissa ja Facebookissa tehdyt tilaukset on jaeltava 30 päivän kuluessa. Jos käytät tarvetulostuspalvelua, sinun on valittava Shopify-verkkokauppa kassamaksuksi, koska et hallinnoi jakeluaikoja suoraan.
  • Sinun on toimitettava asiakkaille seurantanumero toimituksia varten.
  • Palautuskäytäntösi tulee antaa asiakkaille mahdollisuus palauttaa tuotteita 30 päivän kuluessa.
  • Maksaminen Facebookissa ja Instagramissa on Facebookin tuote, joten Facebook määrittää tämän maksutavan käyttöä koskevat vaatimukset.

Facebookin ja Instagramin kassamaksun määrittäminen Facebook-kanavaa asennettaessa

1. Klikkaa Facebook-myyntikanavan Tervetuloa-sivun Myy Instagramissa-sivulla Aloita määritys.
  2. Yhdistä Facebook-tili, Business Manager, Facebook-sivu ja ammattilaisen Instagram-tili.
  3. Valitse maksutapa, jota haluat asiakkaidesi käyttävän: - Jos haluat, että asiakkaasi voivat maksaa Shopify-verkkokaupassasi, klikkaa Shopify verkkokauppa ja klikkaa sitten Tallenna.

• Jos haluat, että asiakkaat voivat maksaa ostoksensa suoraan Facebookissa tai Instagramissa, tee seuraavat toimet:
      1. Valitse Suoraan Facebookissa tai Instagramissaja klikkaa sitten Tallenna.
      2. Syötä kaupan lisätiedot ja varmista, että napautat jokaisen vaiheen jälkeen Tallenna.
      3. Määritä vakiomuotoinen toimitusvaihtoehto ja luo sitten lisätoimitustapoja. Sinun on ehkä valittava Lisäasetukset , jotta voit luoda monimutkaisempia toimitusvaihtoehtoja.
      4. Viimeistele vero- ja maksuasetusten määritys.
      5. Napauta Tallenna.
  4. Yhdistä Facebook Commerce Manager.

5. Tarkista ja hyväksy käyttöehdot.

6. Napauta Viimeistele määritys.

Facebook- ja Instagram-kassamaksun määrittäminen Facebook-kanavan Asetus-sivulla

Jos jo käytät Ostokset Instagramissa- tai Facebook Shop -ominaisuuksia Facebook-kanavassa ja haluat muuttaa maksutapaasi, voit määrittää maksuominaisuuden Facebookissa ja Instagramissa Facebook-myyntikanavan Asetukset-sivulta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Facebook-kanavan Asetukset -painiketta.
  2. Napauta Kaupankäynnin asetuksia.
  3. Valitse Kassamaksun tapa -kohdasta maksutapa, jota haluat asiakkaidesi käyttävän. Valitse joko suoraan Facebookissa ja Instagramissa tai Shopify-verkkokaupassaja napauta sitten Tallenna.
  4. Napauta Aloita määritys.
  5. Lisää kaupan tiedot ja vahvista kauppasi osoite ja yhteystiedot ja napauta sitten Tallenna.
  6. Lisää osavaltioveron tiedot ja napauta Tallenna.
  7. Määritä toimitustiedot ja napauta Tallenna.
  8. Viimeistele maksuasetusten määritys.
  9. Napauta Viimeistele määritys.

Seuraavat vaiheet