Maksu Instagramissa toiminnon määrittäminen

Voit määrittää kassalle maksun Instagramissa, kun määrität Instagram Shoppingin Facebook-kanavalla tai milloin tahansa Facebook-kanavan Asetukset-sivulla. Kun olet määrittänyt kassalla maksun Instagramissa, asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan yrityksesi Instagram-sivulta tarvitsematta poistua Instagramin sovelluksesta.

Voit muuttaa maksutapasi suoraan Facebookin tai Instagramin tai Shopify-verkkokauppasi välillä Facebook-kanavan kauppa-asetuksissa.

Tärkeitä näkökohtia

• Facebook määrittää Instagramissa myynnissä olevien tuotteidesi arvonlisäveron antamasi verorekisteröintinumeron perusteella. Jos yrityksesi on rekisteröity, sinun on toimitettava voimassa oleva osavaltion verorekisterinumero jokaisesta osavaltiosta, jossa sinulla on fyysinen toimipaikka. Voit käyttää henkilötunnustasi (Social Security Number, SSN) verorekisteröintinumeronasi.
  • Kun määrität toimitustietoja, sinun on asetettava vakiomuotoisen toimitusvaihtoehdon asetukset. Voit myös määrittää lisätoimitusvaihtoehtoja, kuten nopeutetun toimituksen.
  • Jos määrität vakiohintaisille toimituksille enimmäismäärän tuotteita pakettia kohden, asiakkailta veloitetaan vakiohinta jokaisesta enimmäismäärän ylittävästä tuotemäärästä. Jos esimerkiksi paketin pakkauskohtainen enimmäismäärä on 10 ja asiakkaan tilauksessa on 32 tuotetta, asiakkaalta veloitetaan 4-kertainen vakiotoimitushinta.
  • Voit määrittää toimitusmaksun tilauksessa olevien tuotteiden määrän perusteella valitsemalla Lisäasetukset, kun määrität toimituksen asetukset.
  • Facebook-tilin on oltava liitettynä pankkitiliin, jotta voit vastaanottaa maksuja Instagramin tilauksista. Klikkaa Shopify-ylläpidossa Asetukset > Maksutja valitse sitten Siirry Facebookiin , jos haluat syöttää tai muokata pankkitilin tietoja Facebookissa. Lisätietoja pankkitietojen lisäämisessä Facebookiin on Facebookin ohje-ja tukikeskuksessa.
  • Sinun täytyy lisätä palautuskäytäntö Instagram-tilauksille.
  • Facebookin hyväksyntä voi kestää jopa 48 tuntia, kun määritys on valmis.
  • Instagramissa veloitetut tilaukset on lähetettävä kolmen päivän kuluessa ja toimitettava 10 päivän kuluessa. Jos käytät tarvetulostuspalvelua, sinun on valittava Shopify Verkkokauppa kassamaksuksi, koska et hallinnoi jakeluaikoja suoraan.
  • Sinun on toimitettava asiakkaille seurantanumero toimituksia varten.
  • Palautuskäytäntösi tulee antaa asiakkaille mahdollisuus palauttaa tuotteita 30 päivän kuluessa.
  • Instagram on Facebook-tuote, joten Facebook määrittää Instagramin myyntiä koskevat vaatimukset.

Instagram-kassamaksun määrittäminen Facebook-kanavaa asennettaessa

1. Klikkaa Facebook-myyntikanavan Tervetuloa-sivun Myy Instagramissa-sivulla Aloita määritys.
  2. Yhdistä Facebook-tilisi, Business Managerisi ja Facebook-sivusi.
  3. Valitse maksutapa, jota haluat asiakkaidesi käyttävän: - Jos haluat, että asiakkaasi voivat maksaa Shopify-verkkokaupassasi, klikkaa Shopify verkkokauppa ja klikkaa sitten Tallenna.

• Jos haluat, että asiakkaat voivat maksaa ostoksensa suoraan Facebookissa tai Instagramissa, tee seuraavat toimet:
      1. Valitse Suoraan Facebookissa tai Instagramissaja klikkaa sitten Tallenna.
      2. Syötä kaupan lisätiedot ja varmista, että napautat jokaisen vaiheen jälkeen Tallenna.
      3. Määritä vakiomuotoinen toimitusvaihtoehto ja luo sitten lisätoimitustapoja. Sinun on ehkä valittava Lisäasetukset , jotta voit luoda monimutkaisempia toimitusvaihtoehtoja.
      4. Napauta Tallenna.
  4. Yhdistä Facebook Commerce Manager.

5. Tarkista ja hyväksy käyttöehdot.

6. Napauta Viimeistele määritys.

Instagram-kassamaksun määrittäminen Facebook-kanavan Asetus-sivulla

Jos käytät jo muita Facebook-kanavan ominaisuuksia ja haluat muuttaa maksutapaasi, voit asentaa kassamaksun Instagramiin Facebook -kanavan Asetukset -sivulla.

Vaiheet:

1. Klikkaa Facebook-kanavan Asetukset -painiketta.
  2. Napauta Kaupankäynnin asetuksia.
  3. Valitse Kassamaksun tapa -kohdasta maksutapa, jota haluat asiakkaidesi käyttävän. Valitse joko suoraan Facebookissa ja Instagramissa tai Shopify-verkkokaupassaja napauta sitten Tallenna.
  4. Napauta Aloita määritys.
  5. Lisää kaupan tiedot ja vahvista kauppasi osoite ja yhteystiedot ja napauta sitten Tallenna.
  6. Lisää osavaltioveron tiedot ja napauta Tallenna.
  7. Määritä toimitustiedot ja napauta Tallenna.
  8. Napauta Viimeistele määritys.

Seuraavat vaiheet