Tuotteiden synkronointi Facebookiin Maksu Instagramissa -toimintoa varten

Facebook Sales Channel -myyntikanavan tuoteluettelo hallinnoi kaikkia Instagramissa, Facebookissa ja Facebook Marketingissa käytettävissä olevia tuotteita. Jos julkaiset tuotteen Facebook Sales Channel -myyntikanavassa, sitä voidaan käyttää missä tahansa näistä palveluista. Kun käytät Instagramin kassaa, sinun tulee kuitenkin tehdä lisätoimenpiteitä lisätäksesi tunnisteita tuotteisiisi ja jotta asiakkaasi voivat maksaa kassalla Instagramissa.

Facebook tarkastaa kaikki tuotteet, jotka olet julkaissut Facebookin myyntikanavassa. Tuotteet on hyväksyttävä, ennen kuin ne näkyvät Facebookissa. Jos muokkaat Facebookin hyväksymän tuotteen tietoja, Facebookin on arvioitava ja hyväksyttävä tuote uudelleen.

Tuotteiden vaatimukset

Jotta voit julkaista Shopify-tuotteesi Facebook-luettelossa ja merkitä niitä Instagramiin, tuotteissa tulee olla seuraavat tiedot:

• tuotekuvaus
  • tuotekuva
  • Google-tuoteluokat
  • tuotteen kunto

Facebookin tulee myös hyväksyä tuotteet, eivätkä ne voi olla Facebookin kauppakäytännöissä määritettyjä rajoitettuja tuotteita .

Tuotteen julkaisuvirheiden ratkaiseminen

Kun synkronoit tuotteet sen jälkeen, kun olet määrittänyt kassalla maksun Instagramissa, sinulla voi olla tuotejulkaisuvirheitä. Jos tuotteistasi puuttuu Facebookin tarvitsemat tiedot, näet Facebookin myyntikanavan Yhteenveto -sivulla Tuotteet -kohdassa varoitusviestin. Kun tuotteeseen on liitetty virheitä, sinun on ratkaistava nämä virheet ennen kuin voit yrittää synkronoida tuotteen uudelleen Facebook Sales Channel -myyntikanavalle.

Toimintovaiheet:

1. Siirry kauppasi Shopify-ylläpidossa kohtaan Myyntikanavat > Facebook.

2. Klikkaa Tuotteet -osassa Näytä tuotteet, jotta voit avata joukkotuote-editorin. Lue, miten voit käyttää joukkotuote-editoria.

3. Tarkista tuotteiden julkaisuvirheet ja tee tarvittavat muutokset tuotetietoihin.

4. Klikkaa Tallenna.

Tuoteluettelon hallinta

Voit lisätä tuoteluettelon Instagramin yritysprofiilivaihtoehtojen Shoppailu-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Instagramissa yritysprofiilin asetukset ja siirry Asetukset-osioon.
  2. Valitse Shoppailu ja vahvista Facebook-tilisi.

Jos et näe Shoppailu-osiota, napauta kohtaa Muokkaa profiilia ja tarkista, että olet yhdistänyt Facebookin yrityssivulle.

3. Valitse kauppasi.myshopify.com-tuoteluettelo.

4. Napauta Valmis.

Yleisiä tuotteiden julkaisuvirheitä

Tämän ohjeen avulla voit ratkaista tuotevirheet, jotka estävät tuotteiden synkronoinnin Facebookiin.

Yleisiä tuotejulkaisuvirheitä ja niiden ratkaisuja
Virhe Ratkaisu
Lisää tuotekuva Klikkaa paikkamerkin kuvaa ladataksesi tai valitaksesi kuvan tuotteellesi.
Valitse tuoteluokka Anna Googlen tuoteluokka, joka vastaa tuotetta. Jotkin luokat edellyttävät myös lisätietoja, kuten ikä.
Korjaa tuoteversion virheet Lisää kunkin tuoteversion tiedot, kuten version koko ja väri.