Asiakaskokemus

Kun Facebook on vahvistanut tilisi, Kauppa-osio ilmestyy Facebook-sivullesi. Tuotteesi ja kokoelmasi näkyvät täällä, kun ne ovat saatavilla Facebook Shopissa. Voit hallinnoida tuotteita, tilauksia ja asiakkaita Shopify adminissa.

Facebook lisää Facebook-pääsivullesi Osta nyt -painikkeen, joka vie Facebook-sivun Kauppa-osioon. Voit tehdä painikkeeseen muutoksia Facebookissa tai linkittää sen esimerkiksi Shopify-verkkokauppaasi.

Asiakastiedustelut

Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestejä Facebook-sivun kautta Messengerin avulla, ja voit vastata viesteihin yrityksesi puolesta. Jos lisäät Messenger-kanavan, asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan chatissa käyttämällä automaattista järjestelmää.

Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä myös sähköpostitse käyttämällä kuitissa ja Facebookin Ostohistoriassa olevaa Ota yhteyttä myyjään -painiketta. Tämä painike lähettää asiakkaan tiedustelut Shopifyssa määrittämääsi asiakastuen sähköpostiin.

Asiakkaan tiedot

Facebook edellyttää, että käsittelet Facebook Shopisi kautta keräämiäsi asiakastietoja Kauppiassopimuksen mukaisesti.

Maksu kassalla

Kun asiakas valitsee ostamansa tuotteen Facebook-sivultasi, hänet siirretään Shopifyn kassalle täyttämään maksutiedot. Asiakas voi ostaa Facebookin kautta vain yhden tuotteen kerrallaan, koska heidät ohjataan Facebookista automaattisesti Shopifyn kassalle. Asiakas saa automaattisesti tilausta koskevat vahvistusviestit sähköpostilla, ja hänen tilauksensa näkyvät Shopifyn Tilaukset-sivulla.