Asiakaskokemus Facebook Shopissa

Kun Facebook on vahvistanut tilisi, Facebook-sivullesi ilmestyy Kauppa-osio. Kun Facebook Shop -ominaisuus on aktivoitu Facebook-kanavassa, tuotteesi ja kokoelmasi näkyvät täällä. Voit hallinnoida tuotteitasi, tilauksiasi ja asiakkaitasi Shopify-ylläpitäjässä.

Facebook lisää Facebook-pääsivullesi Osta nyt -painikkeen, joka vie Facebook-sivun Kauppa-osioon. Voit tehdä painikkeeseen muutoksia Facebookissa tai linkittää sen esimerkiksi Shopify-verkkokauppaasi.

Asiakastiedustelut

Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestejä Facebook-sivun kautta Messengerin avulla, ja voit vastata viesteihin yrityksenä.

Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä myös sähköpostitse käyttämällä Facebookin Ota yhteyttä myyjään -painiketta. Tämä painike lähettää asiakkaan tiedustelut Shopify-ylläpitäjässä määrittämääsi asiakastuen sähköpostiin.

Asiakkaan tiedot

Facebook edellyttää, että käsittelet Facebook Shopisi kautta keräämiäsi asiakastietoja Kauppiassopimuksen mukaisesti.

Maksu kassalla

Kun asiakas valitsee Facebook-sivultasi tuotteen, jonka hän ostaa, hänet siirretään Shopify-kauppasi tuotesivulle, jossa hän voi lisätä tuotteen ostoskoriinsa ja jatkaa sitten ostosten tekemistä. Asiakas saa kaupastasi tilauksiin liittyviä vahvistussähköposteja, ja hänen tilauksensa näkyvät Shopify-ylläpitäjän Tilaukset-sivulla muiden verkkokauppatilausten joukossa. Facebook Shopin avulla tehdyt tilaukset luetaan Facebookin ansioksi.

Jos valitset maksutavaksi maksun Instagramissa tai Facebookissa Shopify-kaupassasi suoritettavan maksun sijaan, asiakkaat voivat maksaa poistumatta Facebookista.