Tilausten käsittely Facebookista

Asiakkaiden Facebook-sivullasi tekemiin tilauksiin pätee yrityksesi julkaisemat käytännöt, koska tilausten maksu käsitellään Shopifyn kassalla.

Facebook-tilausten tunnistaminen

Facebookissa tehdyt tilaukset, jotka on synkronoitu Shopifyhin Facebook Shopin avulla näkyvät Shopifyn Tilaukset -sivulla. Tilaukset näkyvät noin tunnin kuluttua siitä, kun ne on tehty. Voit suodattaa tilauksiasi niin, että vain Facebookin kautta tehdyt tilaukset näkyvät Facebookin myyntikanavan Tuotteen tila -osiossa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
    1. Klikkaa Lisää suodattimia > Myyntikanava. 4. Valitse Facebook Shop. 4. Klikkaa Valmis. 5. Klikkaa Tilaukset-sivulta sen tilauksen numeroa, jota haluat tarkastella.