Facebook Shopin määrittäminen

Kun määrität Facebook Shopin käyttöön, Facebook luo Facebook-sivullesi Shopify-tuotteitasi esittelevän Kauppa-osion.

Määritä Facebook Shop Facebook-kanavassa

Toimintovaiheet:

1. Jos et ole asentanut Facebook-kanavaa, asenna kanava.
  2. Valitse ensimmäiseksi ominaisuudeksi Facebook Shop, jonka haluat määrittää. - Jos sinulla on Facebook-kanava asennettuna ja olet aktivoinut toisen ominaisuuden määrityksen aikana, Facebook-kauppojen ominaisuus on käytettävissä Facebook-kanavan Yhteenveto-sivulla.

• Jos olet aiemmin määrittänyt Instagram Shoppingin, voit aktivoida Facebook Shop -ominaisuuden lisäämättä lisätietoja. Klikkaa Aktivoi Facebook-myyntikanavan Facebook Shop -osion Yhteenveto-sivulla.
    • Jos olet aiemmin määrittänyt Facebook-markkinoinnin, sinun on liitettävä Facebookin kaupankäynnin hallinnan tili Facebook-kanavaan, jotta voit aktivoida Facebook-kaupan klikkaamalla Aloita asennus ‑painiketta Facebook-kanavan Facebook-kauppa-osiossa, jonka löydät Facebook-kanavan Yhteenveto-sivulta.
  3. Yhdistä pakolliset Facebook-resurssit.

4. Valitse tai ohita tietojen jakamisen asetukset.

5. Hyväksy Facebookin ehdot.

Voi kulua 48 tuntia, ennen kuin Facebook tarkistaa tuotteesi ja hyväksyy kauppasi. Kun tarkistusprosessi on valmis, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse ja Shopify-ylläpitäjässä.

Jos kauppaasi ei ole hyväksytty, voit ottaa yhteyttä Facebookiin saadaksesi lisätietoja. Facebook edellyttää, että kaikki Facebook Shop -ominaisuuteen liitetyt Facebook-tilit, -sivut ja -tuotteet ovat Facebookin hyväksymiä. Facebook Shop -ominaisuudessa olevia tuotteitasi ei näytetä asiakkaille, ennen kuin Facebookin tarkistusprosessi on valmis.

Jos Facebook Shop ei näy Facebook-sivullasi, varmista, ettei Shopify-ylläpitäjän Facebook-kanavassa ole virheitä. Facebook-sivusi täytyy olla julkaistu, sen täytyy käyttää Shopping-mallia, ja sinun on ehkä otettava Shop-osio käyttöön Facebookissa.