Facebook Shopin määrittäminen

Huom: Et voi käyttää tulevaa Facebook Shops -ominaisuutta Facebook Shop -kanavan kautta. Facebook Shop ei 19. toukokuuta 2020 jälkeen ole enää ladattavissa Shopify App Storesta. Verkkokaupat, joihin on asennettu Facebook Shop voivat edelleen käyttää sovellusta. Uudet kaupat löytävät Facebook Shop -ominaisuuden nykyisestä Facebook-kanavasta.

Kun määrität Facebook Shopin käyttöön, Facebook luo Facebook-sivullesi Shopify-tuotteitasi esittelevän Kauppa-osion.

Facebook-kanavan määritysprosessin yleiskatsaus

Jos et ole asentanut Facebook-kanavaa, asenna kanava ja valitse ensimmäiseksi asennettavaksi ominaisuudeksi Facebook Shop.

Jos sinulla on Facebook Sales Channel asennettuna ja olet aktivoinut toisen ominaisuuden määrityksen aikana, Facebook Shop -ominaisuus on käytettävissä Facebook -kanavan Yhteenveto -sivulla.

Jos olet aiemmin määrittänyt Instagram Shoppingin, voit aktivoida Facebook Shop -ominaisuuden lisäämättä lisätietoja. Klikkaa Aktivoi Facebook-myyntikanavan Facebook Shop -osion Yhteenveto-sivulla.

Jos olet aiemmin määrittänyt Facebook Marketing -palvelun, sinun on liitettävä Facebook Commerce Manager -tili Facebookin -kanavaan, jotta voit aktivoida Facebook Shopin klikkaamalla Aloita määritys -painiketta Facebook -kanavan Facebook Shop -osiossa, jonka löydät Facebook-kanavan Yhteenvetosivulta.

Facebook Shop -kanavan määrittäminen

Huom: Nämä ohjeet koskevat Facebook kaupan myyntikanavaa, jota ei voi enää asentaa Shopify App Storen kautta. Nämä vaiheet koskevat sinua vain siinä tapauksessa, että sinulla on jo Instagram-myyntikanava asennettuna. Jos haluat määrittää Facebook-kanavan tämänhetkisen version, katso lisätietoja näistä ohjeista.

1. Varmista, että kauppasi täyttää Facebookissa tapahtuvaa myyntiä koskevat vaatimukset, yritykselläsi on Facebook-sivu ja ymmärrät Facebookin käytännöt.
  2. Lisää Facebook Shop Shopify adminissa ja odota, että Facebook tarkistaa kauppasi.
  3. Julkaise tuotteita ja kokoelmia Facebookissa asettamalla ne saataville Facebook Shopiin. Kun olet luonut kokoelman, jossa vähintään yksi tuote on saatavilla Facebook Shopissa Shopifyn kautta, Kauppa-osio tulee näkyviin Facebook-sivullesi.

Lisää Facebook Shop

Kun olet varmistanut kauppasi täyttävän vaatimukset, voit lisätä Facebook Shopin ja yhdistää Facebook-tilisi. Voit alkaa myydä Facebook Shopin kautta vasta, kun Facebook on tarkistanut kauppasi.

Toimintovaiheet:

1. Yhdistä tuotteisiisi liittyvä Facebook-tili:

1. Siirry Facebook Shop > Tili.
    2. Valitse Yhdistä tili.
    3. Jos olet jo kirjautunut Facebookiin, vahvista, että käytät oikeaa Facebook-tiliä. Jos et ole kirjautunut sisään, syötä Facebookin kirjautumistiedot.
    4. Noudata Kirjaudu sisään Facebookin avulla -valintaikkunassa annettuja ohjeita, niin Shopify voi muodostaa yhteyden yrityksesi Facebook-sivulle.
  2. Odota, että Facebook tarkastaa kauppasi, mikä voi kestää 48 tuntia. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja Shopifyssa, kun Facebook on saanut tarkistusprosessin päätökseen.

Jos kauppasi hylätään, voit ottaa yhteyttä Facebookiin lisätietoja varten. Facebook edellyttää, että kaikki Facebook Shopiin liittyvät tilit, sivut ja tuotteet ovat hyväksyttyjä.

Huomaa: Jos haluat vaihtaa Shopifyhin yhdistetyn Facebook-tilin, voit tehdä sen Facebook Shopin Tili-sivulla Shopify adminissa.

Facebookin kauppakäytäntöihin tutustuminen

Ennen kuin aloitat myynnin Facebookissa, varmista, että olet tarkistanut Facebookin Kauppiassopimuksen.

Asiakastilauksiin sovelletaan yrityksesi julkaisemia käytäntöjä, koska tilaukset tehdään Shopifyn kassalla.

Facebook Shop -myyntikanavan poistaminen