Instagram Shopping -palvelun määrittäminen

Ostokset Instagramissa -ominaisuus yhdistää Shopify-tuotteesi Instagram-yritysprofiiliisi, jotta asiakkaat voivat katsella tuotteitasi Instagramissa. Asiakkaat voivat katsella tuotteitasi tuotetunnisteita käyttämällä tai verkkokauppaasi selaamalla. Ennen kuin lisäät Ostokset Instagramissa -ominaisuuden, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu ja että Instagram-profiilisi on ammattilaistili.

Instagram-profiilin muuntaminen ammattilaistiliksi

Toimintovaiheet:

1. Avaa yrityksesi profiili Instagram-sovelluksessa.
  2. Napauta -kuvaketta.
  3. Napauta Settings (Asetukset)-valintaa.
  4. Napauta Tili > Siirry ammattilaistiliin.
  5. Valitse yrityksesi luokka, vahvista yhteystiedot ja yhdistä sitten Facebook-yrityssivusi.

Lue lisää siitä, miten voit muuntaa Instagram-profiilisi yritysprofiiliksi Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Lisää Instagram Shopping Facebook-myyntikanavaan

Ostokset Instagramissa -ominaisuus voidaan ottaa käyttöön ensimmäisenä sen jälkeen, kun olet asentanut Facebook-kanavan, tai se voidaan lisätä Facebook-kanavaan Yleiskatsaus-sivulta milloin tahansa. Jos olet jo ottanut Facebook Shopin tai Facebook-markkinoinnin käyttöön Facebook-kanavassa, osa vaiheista saattaa olla jo suoritettu.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Facebook-myyntikanava > Yhteenveto.
  2. Klikkaa Määritä Instagram Shopping -osiossa.
  3. Liitä vaaditut Facebook-tilit Facebookin myyntikanavaan.
  4. Tarkista ja hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Pyydä hyväksyntää.

Facebook tarvitsee 24-48 tuntia aikaa tuotteidesi tarkastamiseksi.

Tuoteluettelon lisääminen Instagramiin

Voit lisätä tuoteluettelon Instagramin yritysprofiiliasetusten Shoppailu-osiosta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Instagramissa yritysprofiilin asetukset ja siirry Asetukset-osioon.
  2. Napauta Yritys > Ostokset ja vahvista sitten Facebook-tilisi.
  3. Valitse tuoteluettelo, jonka haluat yhdistää.
  4. Napauta Valmis.

Lue lisää tuoteluettelon lisäämisestä Instagramiin Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Tuotteen kuvauksen muuttaminen

Jos haluat muuttaa tuotetunnisteen tiedoissa näkyvää tuotekuvausta, nimeä tai hintaa, sinun täytyy muokata tuoteluetteloa Shopifyssa ja julkaista päivitetty tuote Facebookissa. Tuotekuvauksesi ei voi olla erilainen Instagramissa ja Shopifyssa.

Jos tuotteen hinta on virheellinen Instagramissa, varmista, että hintasi ja vertailuhintasi ovat oikein Shopifyssa. Voit myös tarkistaa Facebookin kaupankäynnin hallinnan ja varmistaa, ettei tuotteeseen ole lisätty alennusmyynnin aloitus- tai lopetuspäivämäärää.