Instagram Shopping -palvelun määrittäminen

Huom: Jos haluat käyttää Instagram Shopping -kanavaa, sinun täytyy olla maassa tai alueella, jota Instagram tukee.

Instagram Shopping -kanava yhdistää Shopifyssa olevat tuotteesi Instagram-yritysprofiiliisi. Ennen kuin lisäät kanavan, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu ja että olet lisännyt tuotteita Facebookin tuoteluetteloon. Voit luoda Facebook-tuoteluettelon määrittämällä Facebook Shopin käyttöön.

Lisää Instagram Shopping Facebook-myyntikanavaan

Instagram Shopping voidaan määrittää ensimmäisenä ominaisuutena, kun asennat Facebook-myyntikanavan, tai se voidaan lisätä Facebookin myyntikanavan Yhteenveto -sivulta milloin tahansa. Jos olet jo määrittänyt Facebook Shopin tai Facebook Marketing -palvelun myyntikanavallasi, osa toimenpiteistä on ehkä jo tehty.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Facebook-myyntikanava > Yhteenveto.
  2. Klikkaa Määritä Instagram Shopping -osiossa.
  3. Liitä vaaditut Facebook-tilit Facebookin myyntikanavaan.
  4. Tarkista ja hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Pyydä hyväksyntää.

Facebook tarvitsee 24-48 tuntia aikaa tuotteidesi tarkastamiseksi.

Tuoteluettelon hallinta

Voit lisätä tuoteluettelon Instagramin yritysprofiilivaihtoehtojen Shoppailu-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Instagramissa yritysprofiilin asetukset ja siirry Asetukset-osioon.
  2. Valitse Shoppailu ja vahvista Facebook-tilisi.

Jos et näe Shoppailu-osiota, napauta kohtaa Muokkaa profiilia ja tarkista, että olet yhdistänyt Facebookin yrityssivulle.

3. Valitse kauppasi.myshopify.com-tuoteluettelo.

4. Napauta Valmis.

Tuotteen kuvauksen muuttaminen

Jos haluat muuttaa tuotetunnisteen tiedoissa näkyvää tuotekuvausta, nimeä tai hintaa, sinun täytyy muokata tuoteluetteloa Shopifyssa ja julkaista päivitetty tuote Facebookissa.

Instagram-myyntikanavan määrittäminen

Ennen kuin lisäät Instagram-kanavan, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu ja että olet lisännyt tuotteita Facebookin tuoteluetteloon. Voit luoda Facebook-tuoteluettelon määrittämällä Facebook Shopin käyttöön.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään Facebook-tilisi sivulle todentaaksesi Instagram-tilin myyntikanavalla.

Kun olet lisännyt Instagramin yritystilin, Instagram tarkastaa tilisi, jotta pääset käyttämään ominaisuutta. Shopify ei voi ottaa tuotetunnisteita käyttöön kaupassasi. Kun tilisi on hyväksytty, näet Instagramin yritysprofiilissa ilmoituksen. Jos sinulla on kysyttävää kauppasi kelpoisuudesta, saat lisätietoja Instagramin ohje-ja tukikeskuksesta.