Messengerin lisääminen

Facebook-kanavan Facebook Messenger -ominaisuuden avulla voit yhdistää Facebook Messengerin Shopify Inboxiin. Kun olet aktivoinut Messenger-ominaisuuden Facebook-kanavassa, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Facebook Messengeristä Inboxin kautta. Ennen kuin lisäät Messengerin, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu.

Käsittele kaikkia asiakkaidesi lähettämiä viestejä yhdessä paikassa käyttämällä Shopify Inboxia.

Asenna Shopify Inbox

Ennen kuin lisäät Messengerin Facebook-kanavaan, sinun on asennettava Shopify Inbox. Shopify Inboxin avulla voit jakaa tuotteita ja alennuksia ja hallinnoida asiakaskeskusteluja.

Toimi näin:

1. Asenna Shopify Inbox johonkin seuraavista mobiililaitteista: - iPhone

2. Avaa Shopify Inbox ja kirjaudu sitten sisään Shopify-tilillesi.

Saat lisätietoja Shopify Inboxin asennuksesta tutustumalla kohtaan Shopify Inboxin määrittäminen.

Messengerin lisääminen Facebook-kanavaan

Messenger voidaan lisätä Facebook-kanavan Yleiskatsaus-sivulta milloin tahansa. Jos Facebook Shop, Instagram Shopping tai Facebook Marketing on jo määritetty kauppasi Facebook-kanavassa, osa vaiheista on ehkä jo tehty.

Ennen kuin lisäät Messengerin Facebook-kanavaan, varmista, että olet määrittänyt Facebook-kanavan ja että Facebook-sivullasi on Lähetä meille viesti -painike. Lisätietoja Lähetä meille viesti -painikkeen lisäämisestä on kohdassa Miten voin lisätä toimintopainikkeen Facebook-sivulleni?.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Facebook > Yhteenveto.
  2. Klikkaa Messenger-osiossa Määritä aloittaaksesi.
  3. Valtuuta Shopify Inbox toimimaan Messengerin kanssa klikkaamalla Vahvista.
  4. Klikkaa Siirry Facebookiin määrittääksesi Messenger-painikkeen. Yrityksesi Facebook-sivulla on oltava Lähetä meille viesti -painike, jotta voit suorittaa tämän vaiheen loppuun.
  5. Viimeistele Messengerin asennus klikkaamalla Siirry Shopify Inboxiin kirjautuaksesi Shopify Inboxiin.
  6. Klikkaa Määritä Facebook Messenger -sivulla Viimeistele.

Kun asiakas lähettää sinulle viestejä Facebook Messengerissä, voit nyt vastata Shopify Inboxin avulla.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?