Siirry uuteen Facebook-myyntikanavaan

Meta hallinnoi Facebook-myyntikanavaa 28. toukokuuta 2022 alkaen. Tämä tarkoittaa, että Facebook-myyntikanava siirtyy käyttämään uutta sovelluskokemusta. Tämä päivitys on automaattinen, ja kun kanavasi on päivitetty, sinulle ilmoitetaan asiasta Facebook-myyntikanavassa. Kun Facebook-myyntikanavasi on päivitetty, voit ottaa yhteyttä Meta-tukeen tai Shopify-tukeen

Facebookin tietojen jakamistasot ovat samat kuin edellisessä sovelluskokemuksessa. Voit jatkossakin valita tietojen keräämistä ja jakamisesta verkkokaupan ja Facebookin välillä.

Facebook-myyntikanavan käyttöehdot eivät muutu. Lue lisää Facebookissa käydyn kaupan ehdoista ja käytännöistä.

Facebook-mainokset

Jos sinulla on tällä hetkellä aktiivisia Facebook-mainoskampanjoita, ne pysyvät aktiivisina ja voit jatkaa kampanjan tehokkuuden seuraamista Shopify Adminin kautta.

Myyntikanavan päivityksen jälkeen et voi muokata aktiivista kampanjaa tai luoda uusia kampanjoita Shopify Adminissa. Voit sen sijaan luoda ja hallita Facebookin mainosten hallinnassa uusia markkinointitoimia Facebookissa ja Instagramissa.

Messengerin ja Instagram Directin yhdistäminen Shopify Inboxiin

Siirron aikana Shopify Adminiin asennetaan uusi Messenger-sovellus, joka yhdistää Messengerin ja Instagram Directin Shopify Inboxiin. Messenger yhdistää Messengerin ja Instagram Directin automaattisesti Shopify Inboxiin.

Facebook-myyntikanavan päivityksen estäminen

Jos et halua osallistua Facebook-myyntikanavan päivitykseen, sinun on poistettava Facebook-myyntikanavan asennus Shopify Administa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset >Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Facebookin vieressä Poista.

3. Vahvista Poista Facebook -ikkunassa, että haluat poistaa kanavan ja klikkaa sitten Poista Facebook.

48 tuntia sen jälkeen, kun olet poistanut kanavan asennuksen, Facebookille lähetetään pyyntö poistaa tähän myyntikanavaan liittyvien asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot.