Siirry Facebook and Instagram by Metaan

Meta hallinnoi Facebook and Instagram by Metaa 28. toukokuuta 2022 alkaen. Tämä tarkoittaa, että Facebook and Instagram by Meta siirtyy käyttämään uutta sovelluskokemusta. Tämä päivitys on automaattinen, ja kun kanavasi on päivitetty, sinulle ilmoitetaan asiasta Facebook and Instagram by Metassa. Kun Facebook and Instagram by Meta on päivitetty, voit ottaa yhteyttä Meta-tukeen tai Shopify-tukeen.

Metan tietojen jakamisen tasot ovat samat kuin edellisessä sovelluskokemuksessa. Voit jatkossakin valita, miten tietoja kerätään ja jaetaan verkkokaupan ja Facebookin välillä.

Facebook and Instagram by Metan käyttöehdot eivät muutu. Lue lisää Facebookissa käydyn kaupan ehdoista ja käytännöistä.

Facebook-mainokset

Jos sinulla on tällä hetkellä aktiivisia Facebook-mainoskampanjoita, ne pysyvät aktiivisina ja voit jatkaa kampanjan tehokkuuden seuraamista Shopify Adminin kautta.

Myyntikanavan päivityksen jälkeen et voi muokata aktiivista kampanjaa tai luoda uusia kampanjoita Shopify Adminissa. Voit sen sijaan luoda ja hallita Facebookin mainosten hallinnassa uusia markkinointitoimia Facebookissa ja Instagramissa.

Facebook and Instagram by Metan päivityksen estäminen

Jos et halua osallistua Facebook and Instagram by Metan päivitykseen, sinun on poistettava Facebook and Instagram by Metan asennus Shopify Administa.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset >Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Facebookissa ja Instagramissa Poista asennus.

3. Vahvista Poista Facebookin ja Instagramin asennus -ikkunassa, että ymmärrät kanavan asennuksen poistoon liittyvät riskit, ja klikkaa sitten Poista asennus.

48 tuntia sen jälkeen, kun olet poistanut kanavan asennuksen, Facebookille lähetetään pyyntö poistaa tähän myyntikanavaan liittyvien asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot.