Tuotteiden julkaiseminen Facebook-kanavassa

Kun olet määrittänyt Facebook-kanavan, Shopify-tuotteidesi synkronointi Facebookiin aloitetaan. Voit valita Tuote-sivulla tai Facebook-kanavan joukkoeditoria käyttämällä tuotteet, jotka haluat asettaa saataville kanavassa.

Kun asetat tuotteen saataville Facebook-kanavaan, se on kaikkien Facebook-kanavassa käytössä olevien ominaisuuksien käytettävissä. Koska kaikilla Facebook-kanavan ominaisuuksilla on sama tuoteluettelo, tuotetta ei ole mahdollista asettaa saataville vain yhteen Facebook-kanavan ominaisuuteen, jos olet ottanut useita ominaisuuksia käyttöön. Jos olet esimerkiksi ottanut Facebook-kanavassa käyttöön sekä Facebook Shop- että Ostokset Instagramissa -ominaisuudet ja asetat tuotteen saataville Facebook-kanavassa, tuote on saatavilla sekä Facebook Shop- että Ostokset Instagramissa -ominaisuuksissa.

Shopifyn kokoelmia ei synkronoida Facebookiin. Voit luoda Facebook-kokoelmia käytettävissä olevien tuotteiden avulla Facebookin kaupankäynnin hallinnassa.

Tuotteiden vaatimukset

Jos haluat, että tuote on saatavilla Facebookissa, tuotteen on täytettävä muutamia vaatimuksia:

Laita tuotteesi saataville Facebook-kanavalla

Näet Facebook-kanavassa saatavilla olevat tuotteet klikkaamalla Shopify Adminissa Facebook > Yhteenveto > Näytä tuotteet.

Jos kaupassasi ei ole tuotteita, lisää tuotteita kauppaasi klikkaamalla Lisää tuote.

Vaihe 1: Tarkista tuotteen saatavuus Facebookin myyntikanavasta

1. Tarkista, että tuotteesi on julkaistu Facebookin myyntikanavassa Tuotteet-sivulla.

2. Klikkaa Lisää suodattimia.

3. Valitse Saatavuus-osiossa Ei saatavilla Facebookissa.

4. Klikkaa Valmis.

Vaihe 2: Määritä tuotteesi saataville Facebookin myyntikanavaan

1. Jos haluat määrittää tuotteesi saataville Facebookiin, tee jokin seuraavista:

2. Klikkaa Lisää toimintoja > Lisää käytettävissä olev(i)a kanav(i)a....

3. Valitse uudessa valintaikkunassa Facebook.

4. Klikkaa Määritä tuotteet saataville.

Facebook-tuotteen tila

Yhteenveto-sivun Tuotteen tila -osassa näkyy Facebook-kanavalla saatavilla olevien tuotteiden tila ja sivu myös ilmoittaa mahdollisista virheistä. Luettelon virheistä saat näkyviin klikkaamalla Näytä tuotteet. Korjaa tuotteen ongelmat käyttämällä Ongelmat-sarakkeessa lueteltuja tietoja.

Tuotteiden piilottaminen Facebook-kanavassa

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.

2. Klikkaa sen tuotteen nimeä, jonka haluat piilottaa Facebookista.

3. Klikkaa tuotetietosivun Tuotteen saatavuus-osiossa kohtaa Hallinnoi.

4. Poista valinta Hallinnoi myyntikanavien saatavuutta -valintaikkunasta kohdassa Facebook ja klikkaa sitten Valmis.

5. Klikkaa Tallenna.

Tuotetietojen muuttaminen

Tuotetietoihin Shopifyssa tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti Facebookiin. Muokkaamalla tuotetta Shopifyssa voit muuttaa tapaa, jolla tuotteen kuva, nimi tai hinta näkyy Facebookissa. Huomaat, että muutokset näkyvät Facebookissa sen jälkeen, kun tuotteet on synkronoitu. Tämä kestää normaalisti muutaman minuutin.

Facebookin kanssa jaettujen tuotteiden näyttäminen

Luettelo Facebookin saatavilla olevista tuotteista sekä tuotevirheistä saat Shopify Adminin Facebook -kanavan Tuotteen tila -kohdasta.