Asiakkaiden tuominen

Voit tuoda Shopify Adminiin luettelon asiakkaista ja heidän hinnastotunnisteistaan käyttämällä asiakkaan CSV-tiedostomallia. Tuonnin jälkeen voit pyytää heitä luomaan tukkukauppatilinsä tukkukauppakanavan Asiakkaat-sivulta.

Tunnisteiden lisääminen CSV-tiedoston asiakkaille on nopeampaa ennen tuontia kuin sen jälkeen. Jos esimerkiksi tiedät hinnaston tunnisteen, jonka haluat liittää näille asiakkaille, lisää tämä tunniste asiakkaille CSV-tiedostoon.

Tukkuasiakkaiden tuominen järjestelmään

Tukkukauppa-asiakkaiden tuominen:

1. Luo asiakkaan CSV-tiedoston avulla CSV-tiedosto tukkuasiakkaiden tuontia varten. Varmista, että lisäät heidän hinnastoihin liitetyt Tunnisteet näille asiakkaille. Lisätietoja on kohdassa Asiakasluetteloiden tuominen ja vieminen.
  2. klikkaa Shopify Adminin Asiakkaat -sivulla Tuo asiakkaita ja tuo asiakkaat noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Lisätietoja on kohdassa Olemassa olevien asiakkaiden tuominen ja vieminen.
  3. Avaa tukkukauppakanavan Asiakkaat-sivu ja varmista, että uudet tuodut asiakkaat näkyvät taulukossa.
  4. Jos haluat, että nämä asiakkaat kirjautuvat tukkukauppaasi ja luovat omat tilauksensa, kutsu heidät. Valitse asiakkaat taulukosta ja klikkaa sitten Joukkotoiminto > Lähetä kutsu.

Aiheeseen liittyvät linkit