Tukkukaupan luominen

Salasanalla suojattu tukkukauppa luodaan automaattisesti, kun lisäät tukkukauppakanavan Shopify-ylläpitäjään.

Tukkukauppa oletusosoite käyttää seuraavaa muotoa: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Voit muuttaa osoitteen verkkotunnusta tukkukaupamn kanavan Asetukset-sivulta.

Lisää tukkukauppakanava ja luo oma tukkukauppa

Salasanalla suojattu erillinen tukkukauppa luodaan automaattisesti, kun lisäät tukkumyyntikanavan Shopify-ylläpitäjään.

Huomioitavaa tukkukaupan luomisessa

Ennen kuin luot tukkukaupan, ota huomioon seuraavat seikat:

• Kauppasi käytössä on oltava Shopify Plus -sopimus.
  • Sinun on kirjauduttava sisään Shopify-ylläpitäjään joko Shopify-kaupan omistajan kirjautumistiedoilla tai henkilöstön kirjautumisella, jolla on Sovellukset- ja Asetukset-oikeudet.

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Myyntikanavat-otsikon vieressä olevaa +-painiketta.
  2. Etsi Lisää myyntikanava -valintaikkunassa käytettävissä olevien kanavien luettelosta Tukku ja Klikkaa sitten Lisätietoja.
  3. Klikkaa Lisää kanava ja noudata ohjeita.

Tukkukauppasi on luotu.

Kun olet luonut tukkukaupan, suorita seuraavat toimenpiteet:

Lue lisää tukkukaupan määrittämisestä tutustumalla tukkukaupan tutoriaaliin.

Aiheeseen liittyvät linkit