Hinnaston luominen

Luo nyt hinnastotuotteille, joita haluat myydä ostajalle. Hinnasto sisältää ne tukkutuotteet ja -hinnat, jotka ovat tarjolla tukkuasiakkaillesi. Voit osoittaa tukkuasiakkaasi yhteen tai useampaan hinnastoon, jotta he saavat pääsyn näihin tuotteisiin ja hintoihin.

Hinnastoissa voi olla:

• kaikki tuotteet samalla prosenttialennuksella
  • Joukko kokoelmia eri prosenttialennuksilla.
  • tiettyjä tuotteita erityishinnoilla

Voit luoda hinnaston:

Ennen kuin aloitat

Sinulla on oltava:

• Vähintään yksi tuote verkkokaupassasi. Jos haluat luoda kokoelmaan perustuvan hinnaston, sinulla on oltava vähintään yksi kokoelma.
  • Vähintään yksi verkkokaupan asiakas, jolla on tunniste, jota haluat käyttää tukkukaupan asiakkaidesi merkitsemistä varten. Sinun täytyy lisätä tämä tunniste hinnastoosi. Asiakkaat, jolla on tämä tunniste, liitetään hinnastoon, ja siinä olevat hinnat ovat heidän saatavilla tukkukaupassasi.
  • Ennen kuin tuot järjestelmään hinnastoja, varmista että jokaisella tuoteversiolla, jonka haluat tuoda, on sille määritetty viivakoodi tai SKU-koodi Shopify-kaupassasi. Tuontiprosessi käyttää SKU-koodia tai viivakoodia CSV-tiedostossasi olevien tuoteversioiden yhdistämiseen kaupassasi oleviin tuoteversioihin. Lisätietoja hinnastojen tuonnista.

Tukkuhinnastojen luominen

Tukkuhinnaston luominen:

1. Klikkaa tukkukauppakanavasta Hinnasto.
  2. Klikkaa Luo hinnasto.
  3. Valitse sellaisen hinnaston tyyppi, jonka haluat luoda. Jos valitset Hinnaston tuominen, sinun on ladattava CSV-tiedosto, johon sisältyvät tukkuhintasi.
  4. Luo hinnasto noudattamalla sivulla annettuja ohjeita:

• Anna hinnastolle kuvaava nimi, jotta sitä on helpompi hallinnoida Shopify adminissa. Nimi ei näy asiakkaillesi. Hinnasto, jossa on parhaat hinnat tärkeimmille asiakkaille, voi olla esimerkiksi nimeltään goldlevel-minimumprices.
    • Kun sinua kehotetaan lisäämään asiakastunniste, valitse se asiakastunniste, jonka hinnastoon haluat lisätä asiakkaan.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Asiakkaasi on nyt lisätty tähän hinnastoon. Jos muilla asiakkailla on sama tunniste kuin hinnastoon lisätyllä asiakkaalla, myös heidät lisätään tähän hinnastoon.

Seuraavat vaiheet

Nyt kun olet luonut hinnaston, voit liittää siihen lisää tukkuasiakkaita. Jos haluat liittää toisen asiakkaan tähän hinnastoon, lisää tähän hinnastoon lisäämäsi asiakastunniste asiakkaan asiakassivulle.

Aiheeseen liittyvät linkit