Tuotteiden hinnoittelu ja hallinnointi Handshakessa

Voit hallinnoida tuotteitasi ja tuotteidesi hintoja Handshake-myyntikanavassa.

Hallinnoi tuotteita Handshakessa

Jos luot uuden tuotteen Shopify-ylläpitäjässä, tuote lisätään automaattisesti Handshake-myyntikanavaan. Voit säätää tuotteen saatavuutta Shopify-ylläpitäjässä. Handshake-myyntikanavan Tuotteet-sivulla näet yleiskuvan kaikista lisäämiesi tuotteiden myynnistä. Hakupalkin avulla voit suodattaa ja lajitella tuotteita tuotteen nimen, tukkuhinnan tai vähittäismyyntihinnan mukaan.

Hallinnoi tuotteiden saatavuutta

Handshake-myyntikanavassa voit julkaista ja poistaa Handshake-markkinapaikalla esiteltäviä tuotteita.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Valitse päivitettävä tuote.
  3. Valitse Tila-osiossa, haluatko julkaista tuotteen vai poistaa sen julkaisun.
  4. Napauta Tallenna.

Tuotteilla on seuraavat tilat Handshake-myyntikanavan Tuotteet-sivulla:

• Julkaistu – tuote on vähittäiskauppiaiden saatavilla Handshake-markkinapaikassa.
  • Odottaa - tuote on valmis julkaistavaksi, mutta et ole vielä julkaissut Handshake-toimittajaprofiiliasi.
  • Julkaisematta – tuotteella ei ole kaikkia tarvittavia tietoja tai olet poistanut tuotteen Handshake-markkinapaikasta.

Hintojen ja tuoteluokkien lisääminen tuotteisiin

Jotta voit julkaista tuotteitasi Handshake-markkinapaikalla, sinun on lisättävä jokaiseen tuotteeseen seuraavat hintatiedot. Nämä tiedot näkyvät tuotteidesi vieressä, kun vähittäiskauppiaat selaavat ja ostavat tuotteita Handshake-markkinapaikasta.

Handshaken pakolliset tuotetiedot
Hintatiedot Kuvaus
Tukkuhinta Tuotekohtainen hinta, jonka vähittäismyyjä maksaa, jos hän ostaa tuotteesi tukkukauppana Handshake-markkinapaikalla. Hinnan on oltava alempi kuin jälleenmyyntihinta.
Vähittäismyyntihinta Vähittäiskauppiaille tuotteen suositeltu myyntihinta. Hinnan on oltava suurempi kuin tukkuhinta.
Pakkauksessa olevat tuotteet Tuotteen vakiosäiliössä olevien tuotteiden määrä. Jos esimerkiksi myyt 30 kynttilää yhdessä pakkauksessa, vähittäiskauppiaiden on ostettava kynttilöitä 30:n kappaleen erissä.
Minimitilaus Pienin yhden tuotteen kappalemäärä, jonka vähittäiskauppias voi tilata. Jos esimerkiksi määrität vähimmäistilausmääräksi 50, vähittäiskauppiaiden on ostettava tuotetta vähintään 50 kappaletta.

Sinun täytyy myös valita jokaiselle tuotteelle tuoteluokka Handshaken ennalta määritetyistä luokista. Jos esimerkiksi myyt naisten T-paitoja, valitse tuoteluokka Apparel & Footwear > Women's Apparel. Jos haluat, että sama tuote näkyy kahdessa eri luokassa, sinun täytyy monistaa tuote Shopify-ylläpitäjässä ja liittää kopiot eri tuoteluokkiin Handshakessa.

Voit määrittää tuotteen hinnat ja tiedot yksitellen tai joukkomuokkauksella.

Määritä tiedot yksitellen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Valitse tuote.
  3. Valitse tuotteellesi luokka Luokka-osiossa.
  4. Valinnainen: Jos haluat, että kaikilla tuoteversioilla on samat hintatiedot, klikkaa Hinnoittelu-kohdassa Sovella kaikkiin versioihin.
  5. Anna jokaiselle tuoteversiolle tukkuhinta, jälleenmyyntihinta, vähimmäistilausmäärä ja tuotteiden määrä pakkauksessa.
  6. Napauta Tallenna.

Jos haluat muokata tuotteen nimeä tai kuvausta, siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tuotteet ja klikkaa muokattavaa tuotetta. Jos haluat, että samasta tuotteesta on eri olemassa eri tuotetietoja, monista tuote Shopify-ylläpitäjässä ja muokkaa kopioitujen tuotteiden tietoja.

Aseta tiedot joukkotoimintona

Kun määrität hinnat ja yksityiskohdat joukkona, niitä sovelletaan kaikkiin eri tuotteiden versiotietoihin. Jos haluat muuttaa tietyn tuoteversion hintaa tai tietoja, katso kohtaa Asetettavien tietojen yksilöllinen määrittäminen.

Kun muokkaat tuotteita joukkotoimintona, voit muuttaa tuoteluokkia, tukkuhintoja, tuotteiden määrää pakkauksessa ja vähimmäistilausmääriä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Valitse muokattavat tuotteet ja klikkaa sitten Muokkaa.
  3. Valinnainen: Valitse tuotteiden luokka Luokka-osiossa.
  4. Valinnainen: Valitse, miten haluat määrittää tuotteen hinnat: - Jos haluat määrittää tietyn hinnan, joka koskee eri tuotteita, kuten 10 USD, valitse Kiinteä tukkuhinta ja syötä sitten hinta.

• Jos haluat antaa hinnat prosenttiosuuksina kunkin tuotteen alkuperäisestä hinnasta, kuten esimerkiksi 15 prosentin alennus alkuperäisestä hinnasta, valitse Prosenttialennus ja anna prosenttimäärä. Oletetaan esimerkiksi, että olet muokannut kolmea tuotetta, joiden hinnat olivat 50 USD, 75 USD ja 100 USD. Jos annoit 15 prosentin alennuksen, tukkuhinnoiksi tulee yhteensä 42,50 USD, 63,75 USD ja 85 USD.
  5. Valinnainen: Anna lisätietoja, kuten tuotteiden määrä pakkauksessa ja minimitilausmäärä.

6. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Esittelyssä olevat tuotteet

Voit esitellä toimittajakortillasi enintään neljä tuotetta. Esiteltävät tuotteet näytetään, kun vähittäiskauppiaat etsivät toimittajia jossakin Handshaken tuoteluokassa.

Voit esitellä tuotteita uudesta kokoelmasta, parhaiten myyvistä tuotteistasi tai tuotteista, joiden markkinointiin haluat keskittyä. Jos valitset esittelyyn alle neljä tuotetta, esillä on myös viimeisimpiä julkaistuja tuotteita.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Klikkaa tuotetta, jota haluat esitellä ja valitse sen jälkeen Esittelyssä oleva tuote -osiossa Merkitse esittelyssä olevaksi.
  3. Napauta Tallenna.

Hallinnoi esittelyssä olevia tuotteita

Tällä hetkellä esittelyssä olevat tuotteesi näkyvät Handshake-myyntikanavan Tuotteet-sivulla. Klikkaamalla Muokkaa voit poistaa tai muuttaa esittelyssä olevien tuotteiden tilausta.