Tilausten käsittely

Asiakkaat voivat tehdä sinulta tukkutilauksia Handshake-palvelun kautta. Kyseisen palvelun kautta tehty tilaus näkyy Shopify-ylläpidossa Tilaukset -sivulla.

Vaatimukset ja näkökohdat

Handshake-palvelun käyttöä koskevat seuraavat seikat ja näkökohdat:

• Kaupan sijainnin on oltava Yhdysvalloissa.
  • Kaupan valuutan on oltava USD (Yhdysvaltain dollari).
  • Handshake-palvelun tukkukanavan tuotteissa on oltava seuraavat tiedot: - tukkuhinta

• tuoteluokka
    • pakkausmäärä
    • vähimmäistilausmäärä
    • jos vähittäismyyntihinta on määritetty, sen on oltava alhaisempi kuin tukkuhinta
  • Jos seuraat Shopify-ylläpidossa Handshake-palvelussa myymiesi tuotteiden varastoa, sinulla on oltava jakeluun tarvittava määrä tuotteita, tai sinun on otettava käyttöön Jatka myyntiä kun tuote on loppunut varastosta -asetus tuotteen varastoasetuksissa.

• Yhdysvaltoihin toimitettavien tilausten toimituskulut noudattavat Handshake-palvelun kassalla asiakkaille näkyviä toimituskuluja. Jos et ole määritellyt toimituskuluja Yhdysvaltoihin, asiakkaasi eivät voi tehdä tilauksia Handshake-palvelussa.

• Jotta asiakas voi tehdä tilauksen Handshake-palvelussa, toimituskulun on vastattava tilauksen arvoa toimitusasetuksissasi. Lisätietoja on kohdassa Toimituksen määrittäminen.

• Maksut on tehtävä suoran maksupalveluntarjoajan kautta luottokortilla, mikä tarkoittaa, että maksupalveluntarjoaja on integroitava Shopifyn ostoskoriisi, eikä se voi ohjata asiakkaita muualle. Lisätietoja suorien maksujen portaalista saat kohdasta Suorat ja ulkoiset luottokorttien palveluntarjoajat.

• Veroja ei veloiteta Handshake-palvelun kautta. Jos haluat veloittaa veroja, muokkaa tilausta sen jälkeen, kun se on tehty, jotta voit veloittaa erillisen laskun veron summalle.

• Shopifyn ylläpitopaneelisi alennuksia ei voi käyttää Handshake-palvelun kassalla.

Etsi tilaukset, jotka on tehty Handshake-palvelussa

Handshake-palvelun kautta tehty tilaus näkyy Shopify-ylläpidossa Tilaukset -sivulla, mutta siinä ei ole tiettyä tunnistetta. Voit suodattaa tilausluetteloa näyttämään vain ne tilaukset, jotka on tehty Handshake-myyntikanavan kautta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Tilaukset.
  2. Klikkaa Lisää suodattimia > Myyntikanavaja valitse sitten Handshake.

Handshake-palvelussa luodun tilauksen muokkaaminen

Voit tehdä tilauksille seuraavat toimenpiteet:

• lisää uusia tuotteita
  • poista tuotteet
  • lisää mukautettuja maksuja, kuten toimitus tai verot

Handshake-palvelussa annettujen hinnanalennuksien takia et voi suoraan muokata tuotteen määrää. Jos haluat muuttaa tuotteen määrää, poista tuote ensin ja lisää se sitten takaisin tilaukseen. Tämän jälkeen voit säätää määrää ja soveltaa alennusta. Lisätietoja tilausten muokkaamisesta on kohdassa Tilausten muokkaus.

Kun muokkaat Handshake-palvelussa tehtyä tilausta, asiakkaillesi lähetetään sähköpostiviesti päivitetyn tilauksen tiedoista. Sähköpostissa on vain tilauksessa sillä hetkellä olevat tuotteet, ei poistettuja tuotteita. Sähköpostiosoite lähetetään Handshake-sovelluksen kautta, ja se eroaa ilmoitusasetusten sähköpostiviesteistä Shopifyn sisällä. Ilmoitusasetuksissasi olevaa oletusarvoista tilauksen muokkausviestiä ei lähetetä, jolloin asiakkaasi saa vain yhden sähköpostiviestin.

Lisää mukautettuja maksuja

Kun asiakas tekee tilauksen, voit lisätä asiakkaan hyväksyttäväksi mukautettuja maksuja, kuten toimituksen tai verot. Voit lisätä mukautettuja maksuja vain tilauksiin, joita ei ole jaeltu.

Mukautettujen verojen veloitus

Handshake-palvelun kassalle ei voi tallentaa ylimääräisiä verosummia. Jos sinun pitää veloittaa veroja Handshake-tilauksista, voit lisätä mukautetun veromaksun.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta.
  3. Napauta Muokkaa.
  4. Klikkaa Lisää mukautettu kohde.
  5. Kirjoita Tuotteen nimi -kohtaan veloittamasi verotyyppi.
  6. Syötä Hinta-kohtaan veloitettava verosumma.
  7. Varmista, että kohdat Tuote on verotettava ja Tuote edellyttää toimitusta eivät ole valittu, ja että Lukumäärä-kohtaan on syötetty 1.
  8. Klikkaa Valmis.
  9. Valinnainen: Lisää muut mukautetut maksut, kuten toimitus.
  10. Klikkaa Lähetä lasku.

Veloita mukautettu toimituskulu

Jos sinun on veloitettava eri toimitushinta kuin maksu, joka on veloitettu kassalla, voit veloittaa mukautetun summan toimituksesta, kun asiakas tekee tilauksen.

Jos aiot tehdä tämän jokaiselle Handshake-palvelun tilaukselle, päivitä toimitustietosi Handshake-profiiliisi, jotta asiakkaat tietävät, heiltä kassalla veloitettava toimituskulu saattaa muuttua tilauksen teon jälkeen. Lisätietoja toimitusasetuksista löydät kohdasta Määritä toimitusasetuksesi.

Jos asiakas on jo maksanut osan toimitusmaksusta, varmista, että veloitat vain erotuksen. Oletetaan esimerkiksi, että asiakkaalta veloitetaan kassalla $ $20 dollaria, mutta oikea veloitus on $30 USD. Kun lisäät mukautetun toimitusmaksun, varmista, että veloitat vain lisämaksun $10 USD etkä koko summaa $30 USD.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta.
  3. Napauta Muokkaa.
  4. Klikkaa Lisää mukautettu kohde.
  5. Kirjoita Tuotteen nimi -kenttään toimitusmaksun nimi.
  6. Syötä Hinta-kenttään toimituksesta veloitettava summa.
  7. Varmista, että kohdat Tuote on verotettava ja Tuote edellyttää toimitusta eivät ole valittu, ja että Lukumäärä-kohtaan on syötetty 1.
  8. Klikkaa Valmis.
  9. Valinnainen: Lisää muut mukautetut maksut, kuten verot.
  10. Klikkaa Lähetä lasku.

Handshake-palvelussa tehdyn tilauksen jakelu

Voit jaella tilaukset, jotka on tehty Handshake-palvelu kautta Shopify-ylläpidon Tilaukset -sivulta. Kun jaat Handshake-palvelun kautta luodun tilauksen, asiakkaalle lähetetty tilausten jakelusähköposti tulee Handshake-palvelusta, eikä käytä ilmoitusasetuksissasi olevaa pohjaa. Handshake-palvelussa käytössä oleva pohja sisältää muun muassa seurantanumerot ja kuljetusliikkeen tiedot.

Kun jaat Handshake-palvelun kautta luodun tilauksen, tilausvahvistusviesti lähetetään asiakkaalle, vaikka poistaisit Lähetä toimitustiedot asiakkaalle nyt -asetuksen valinnan.

Lisätietoja tilausten jakelusta on kohdassa Omien tilausten jakelu.

Handshake-palvelussa tehdyn tilauksen hyvitys

Voit hyvittää Handshake-palvelun kautta tehdyt tilaukset Shopify-ylläpidostasi. Kun Handshake-palvelun kautta tehty tilaus hyvitetään, asiakkaalle lähetettävä tilauksen hyvitysviesti lähtee Handshake-palvelusta, eikä se käytä ilmoitusasetuksissasi olevaa viestipohjaa. Jos haluat lisätietoja tilausten hyvittämisestä, katso kohta Tilauksen hyvittäminen.

Handshake-palvelun kautta tehdyn tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa Handshake-palvelun kautta tehdyt tilaukset Shopify-ylläpidostasi. Kun Handshake-palvelun kautta tehty tilaus on peruutettu, asiakkaalle lähetetty tilauksen peruutusviesti lähtee Handshake-palvelusta, eikä se käytä ilmoitusasetuksissasi olevaa viestipohjaa. Jos haluat lisätietoja tilausten peruuttamisesta, katso kohta Tilauksen peruuttaminen.