Profiilin julkaiseminen

Jotta voit julkaista Handshake-toimittajaprofiilin, sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet:

Kun olet suorittanut kyseiset toimet, voit julkaista toimittajaprofiilisi Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Klikkaa Tila-osiossa ensin Julkaise profiili ja sitten Julkaise.

Kun olet julkaissut profiilin, voit tarkistaa, miltä se näyttää vähittäismyyjän näkökulmasta klikkaamalla Näytä profiili.

Voit peruuttaa profiilin julkaisemisen milloin tahansa klikkaamalla Peruuta profiilin julkaiseminen Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.