Handshake-toimittajaprofiilin luominen

Jos yrityksesi on hyväksytty tekemään myyntiä Handshaken kautta, voit aloittaa Handshake-toimittajaprofiilisi luomisen. Voit lisätä brändi- ja yritystietoja, kertoa yritykseltäsi tilaamista koskevia sääntöjä ja määrittää tukkuhinnoittelusi. Kun olet valmis aloittamaan tukkutilausten vastaanottamisen, voit julkaista toimittajaprofiilisi niin, että tuotteesi ja profiilisi näkyvät Handshake-markkinapaikalla.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin luot toimittajaprofiilin, varmista, että:

Sinun on lisättävä ylätunnistekuva ja logo, jotta voit mukauttaa toimittajaprofiiliasi Handshake-markkinapaikalla. Lataamasi ylätunnistekuva ja logo rajataan automaattisesti kuvan keskeltä. Et voi säätää kuvan asemointia sen jälkeen, kun se on ladattu. Määritä ylätunnistekuva ja logo käyttämällä seuraavia kuvamäärityksiä:

Handshake-ylätunnistekuvan ja logon kuvamääritykset
Kuvatyyppi Mitat Muoto Koko
Ylätunnisteen kuva 2 048 x 512 pikseliä PNG tai JPG Alle 20 Mt
Logokuva 512 x 512 pikseliä PNG tai JPG Alle 20 Mt

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Lisää kuva ylätunnisteeseen:

1. Klikkaa Mukautus-kohdassa Lataa kuva.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  3. Lisää logo:

1. Klikkaa Mukautukset-osiossa Lataa logo.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  4. Napauta Tallenna.

Kun olet ladannut ylätunnistekuvan ja logon, voit esikatsella Mukauttaminen-osiossa, miltä Handshake-toimittajaprofiilisi näyttää vähittäiskauppiaille.

Vaihe 2: Lisää lisätietoja brändistäsi

Jos haluat erottua muista yrityksistä, voit lisätä Handshake-toimittajasi profiiliin lisätietoja brändistäsi. Kuvaukseen voit lisätä tietoja brändisi visiosta, tarkoituksesta ja tarinasta. Voit myös lisätä Facebook- ja Instagram-tiliesi tiedot, jotta vähittäiskauppiaat voivat löytää ne ja seurata sinua sosiaalisessa mediassa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Kirjoita Tiedot-osioon brändisi nimi, kuvaus ja sähköpostiosoite. Vähittäiskauppiaat voivat lähettää viestejä tähän sähköpostiosoitteeseen.
  3. Valinnainen: Lisää yrityksesi Facebook- ja Instagram-tilien tiedot.
  4. Napauta Tallenna.

Vaihe 3: Määritä toimituskulut

Jotta voit käsitellä tilauksia Handshaken kautta, sinun on määritettävä toimitusasetuksesi Handshake-myyntikanavan Asetukset-sivulla. Voit määrittää Handshake-tilauksille mukautettuja toimituskuluja tai voit käyttää kauppasi toimituskuluja.

Vaihe 4: Määritä tilauksen vähimmäisarvo

Ennen kuin vähittäiskauppiaat voivat tehdä yritykseltäsi ostoja, sinun on asetettava vähittäiskauppiailta edellytettävä vähimmäistilausarvo. Tilauksesi vähimmäisarvo on vähittäiskauppiaalta hyväksymiesi tilausten alin arvo.

Jos et esimerkiksi jakele alle 200 USD:n arvoisia tilauksia, syötä tilauksen vähimmäisarvoksi 200. Vähittäiskauppiaat voivat tarkistaa asettamasi tilauksen vähimmäisarvon Handshake-toimittajaprofiilistasi ja kaikilta tuotetietosivuiltasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Kirjoita Tilauksen vähimmäisarvo -osioon tilauksen vähimmäisarvo.
  3. Napauta Tallenna.

Kohta 5: Toimitus- ja palautusehtoja koskevien tietojen lisääminen

Sinun on lisättävä toimitus- ja palautuskäytäntöjäsi koskevia tietoja, kuten tilausten käsittelyaika, palautus- ja hyvityskäytäntö, kuljetusmaksut, toimitusvaihtoehdot ja muut tärkeät toimitukseen liittyvät tiedot.

Vähittäiskauppiaat voivat tarkistaa toimitus- ja palautustietosi Handshake-toimittajaprofiilistasi ja jokaisen tuotteen tietosivulta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Lisää Toimitus ja palautukset ‑osioon tiedot tilausten käsittely- ja toimitusajoista, palautuksista ja palautuskäytännöistä.
  3. Napauta Tallenna.

Vaihe 6: Määritä ja hinnoittele tukkukauppatuotteesi

Jotta voit julkaista tuotteita Handshake-markkinapaikalla, sinun täytyy määrittää tuotetietosi ja lisätä tuotteisiin hinnatHandshake-myyntikanavan Tuotteet-sivulla.

Vaihe 7: Julkaise Handshake-toimittajaprofiilisi

Kun olet määrittänyt asetuksesi ja tuotteesi, voit julkaista Handshake-toimittajaprofiilisi ja asettaa sen näkyviin handshake.comissa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Klikkaa Tila-osiossa ensin Julkaise profiili ja sitten Julkaise.
  3. Valinnainen: Klikkaa Näytä profiili tarkistaaksesi, miten toimittajaprofiilisi näkyy Handshake-markkinapaikalla.

Jos haluat poistaa julkaistun toimittajaprofiilisi, klikkaa Tila-osiossa Peruuta profiilin julkaiseminen.

Seuraavat vaiheet

Kun olet luonut ja julkaissut toimittajaprofiilisi, voit jatkaa tukkukauppasi kasvattamista seuraavilla tavoilla: