Toimituskulujen määrittäminen Handshake-toiminnolla

Jotta voit valmistautua Handshake-toimintoon koko markkinapaikan julkaisussa, sinun on ehkä mukautettava Shopifyn nykyisiä toimitusasetuksiasi. Handshake-maksuun kassalla käytetään Shopify-ylläpitäjän toimitusasetuksia, joten varmista, että nykyiset toimitusasetuksesi ja -hinnat ovat käytössä tukkutilauksille.

Jos nykyiset hintasi eivät ole käytössä tukkutilauksissa, voit määrittää Shopify-kaupan näyttämään erilaisia toimituskuluja vähittäismyynti- ja tukkuasiakkaillesi jollakin seuraavista tavoista:

Määritä tukkukaupan toimituskulut käyttämällä ehdollisia toimituskuluja

Voit määrittää tukkukaupan toimituskulut, jotka näkyvät vain tilauksissa, jotka saavuttavat tukkutilausten minimitilausarvon.

Tämä menetelmä toimii parhaiten, jos sinulla ei ole vähittäismyyntitilauksia, jotka saavuttavat tukkutilausten vähimmäismäärän arvon. Jos esimerkiksi vähittäismyyntitilauksen enimmäisarvo on noin $200 USD ja tukkutilausten vähimmäismäärä on $300 dollaria. Jos vähittäismyynnin ja tukkutilausten arvot menevät päällekkäin, vähittäismyyntitilauksillesi on tukkutilausten toimituskulujen vaihtoehdot kassalla.

Jos vähittäiskaupan arvoilla on ilmaiset toimituskulut ja niiden enimmäistilausarvo on No limit, tällä menetelmällä tukkutilauksille annetaan mahdollisuus ilmaisiin toimituskuluihin kassalla. Jotta tämä menetelmä toimisi oikein, sinun on muutettava vähittäiskaupan arvojen enimmäistilausarvo tiettyyn summaan.

Luo ehdolliset hinnat

Tee seuraavat toimet jokaisen toimitusprofiilin kohdalla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Napauta toimitusprofiilin vierestä Määritä hintoja. 3. Valinnainen: muuta kunkin ilmaisen toimituskulun enimmäistilausarvoa: 1. Klikkaa ilmaisen toimituskulun vieressä ... -painiketta > Muokkaa hintaa. 2. Syötä kohtaan Maksimihinta arvo, joka on tukkutilauksen vähimmäisarvon alapuolella. Jos esimerkiksi tukkutilauksen vähimmäisarvo on $500 USD, syötä 499. 3. Klikkaa Valmis. 4. Luo jokaiselle toimitusalueelle tukkukauppasi toimituskulut: 1. Klikkaa Lisää hinta 2. Syötä hinnan nimi ja hinta. 3. Klikkaa Lisää ehdot. 4. Klikkaa Perustuu tilauksen hintaan. 5. Aseta ehdot. Varmista, että Vähimmäishinta on vähintään tukkutilauksen vähimmäisarvo. 5. Klikkaa Tallenna.

Esimerkki toimituksesta, jossa on ehdolliset hinnat

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on seuraavat vähittäismyyntiasiakkaiden toimituskulut:

Esimerkki vähittäismyyntiasiakkaiden toimituskuluista
Tilauksen arvoalue Toimitusmaksu
0–24,99 USD $5 USD
25,00–49,99 USD $7 USD
50,00–99,99 USD 10 $
Yli $100,00 USD Ilmainen toimitus

Oletetaan, että vähittäismyyntiasiakkailtasi saama enimmäistilaus on $250 USD ja tukkutilauksen vähimmäisarvo on $400 USD. Voit säätää toimituskuluja seuraavasti:

Esimerkki vähittäis- ja tukkuasiakkaiden toimituskuluista
Tilauksen arvoalue Toimitusmaksu Tarkoitettu asiakastyyppi
0–24,99 USD $5 USD Vähittäismyyntiasiakkaat
25–49,99 USD $7 USD Vähittäismyyntiasiakkaat
$50 USD-$99,99 USD 10 $ Vähittäismyyntiasiakkaat
100–399,99 USD Ilmainen toimitus Vähittäismyyntiasiakkaat
400–499,99 USD $40 USD Tukkuasiakkaat
500–749,99 USD 50 USD Tukkuasiakkaat
750–999,99 USD 75 USD Tukkuasiakkaat
Yli 1 000 USD Ilmainen toimitus Tukkuasiakkaat

Tukkukaupan toimituskulujen asettaminen toimitusprofiilien avulla

Sen sijaan, että pidät samat toimituskulut kaikille tuotteillesi ja vaihdat saatavilla olevia hintoja tilauksen arvon perusteella, voit antaa tietyt toimituskulut tietyille tuotteille käyttämällä toimitusprofiileja. Tällä tavalla kaikilla tukkukaupan tuotteilla on yksi toimitussääntöjen joukko, kun taas vähittäiskauppatuotteissasi on erilaisia toimitussääntöjä.

Jos Shopify-ylläpitäjässä ei ole erillisiä tuotteita tuotteesi vähittäis- ja tukkuversioille, sinun on ensin luotava tuotteet, jotka koskevat näitä. Voit tehdä tämän monistamalla tuotteenja muuttamalla sitten kaksoiskappaleen tiedot joko tukkukauppaasi tai vähittäiskauppaasi koskeviksi.

Kun tukkutuotteet ja vähittäistuotteet ovat erilliset, voit luoda uuden toimitusprofiilin tukkutuotteillesi.

Tukkukaupan toimituskulujen määrittäminen sovelluksella

Jotkin sovellukset voivat tarjota tehokkaampia toimitusratkaisuja ja soveltaa niitä toimitusasetuksiin Shopify-ylläpitäjässä. Käy Shopify App Storessa , jotta voit selvittää, mitkä sovellukset voivat toimia parhaiten yrityksesi kanssa.