Profiilin määrittäminen

Handshakessa vähittäiskauppiaat näkevät kauppasi profiilin. Voit muokata profiiliasi lisäämällä logon ja kuvan ylätunnisteeseen ja lisätä yrityksesi tiedot, jotta vähittäiskauppiaat saavat lisätietoja brändistäsi ja siitä, miten he voivat ottaa sinuun yhteyttä. Vähittäiskauppiaat näkevät profiilisi osoitteessa Handshake.com.

Toimittajaprofiiliasi mukauttaminen

Lataamiesi ylätunnistekuvan ja logon on oltava pienempiä kuin 20 Mt ja vain PNG- ja JPG-tiedostot kelpaavat. Ylätunnistekuvan suositeltu koko on 2 048 x 512 pikseliä, ja logon suositeltu koko on 400 x 240 pikseliä. Kuva rajataan automaattisesti kuvan keskelle. Et voi säätää kuvan asemointia sen jälkeen, kun se on ladattu.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Lisää kuva ylätunnisteeseen:

1. Klikkaa Mukauta-kohdassa Lataa kuva.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  3. Lisää logo:

1. Klikkaa Mukauta-kohdassa Lähetä logo.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  4. Napauta Tallenna.

Mukauttaminen-osiossa voit esikatsella, miltä toimittajaprofiilisi näyttää vähittäismyyjille.

Anna lisätietoja brändistäsi

Jos haluat erottua muista yrityksistä, voit lisätä Handshake-profiiliisi lisätietoja brändistäsi. Kuvaukseen voit lisätä tietoa brändisi visiosta, tarkoituksesta ja tarinasta. Voit myös lisätä Facebook- ja Instagram-tiliesi tiedot, jotta asiakkaat voivat löytää ne ja seurata sinua sosiaalisessa mediassa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Anna Tiedot-kohdassa brändisi nimi, kuvaus ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain rekisteröidyille vähittäismyyjille.
  3. Valinnainen: Lisää Facebook- ja Instagram-tilien tiedot.
  4. Napauta Tallenna.