Handshake-toimittajaprofiilin mukauttaminen

Handshake-markkinapaikalla vähittäiskauppiaat voivat vierailla Handshake-toimittajaprofiilissasi. Voit mukauttaa profiiliasi lisäämällä logosi, ylätunnistekuvan ja yrityksesi tiedot, jotta vähittäiskauppiaat voivat saada lisätietoja brändistäsi ja siitä, miten he voivat ottaa sinuun yhteyttä. Toimittajaprofiilisi näkyy kaikille Handshake.com-sivustoa käyttäville vähittäiskauppiaille.

Handshake-toimittajaprofiilin mukauttaminen

Lataamasi ylätunnistekuva ja ‑logo rajataan automaattisesti kuvan keskeltä. Et voi säätää kuvan asemointia sen jälkeen, kun se on ladattu. Määritä ylätunnistekuva ja ‑logo käyttämällä seuraavia kuvamäärityksiä:

Handshaken ylätunnistekuvan ja ‑logon kuvamääritykset
Kuvatyyppi Mitat Muoto Koko
Ylätunnisteen kuva 2 048 x 512 pikseliä PNG tai JPG Alle 20 Mt
Logokuva 512 x 512 pikseliä PNG tai JPG Alle 20 Mt

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Lisää kuva ylätunnisteeseen:

1. Klikkaa Mukauta-kohdassa Lataa kuva.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  3. Lisää logo:

1. Klikkaa Mukauta-kohdassa lataa logo.
    2. Valitse kuva tietokoneesi tiedostoista.
  4. Napauta Tallenna.

Mukauttaminen-osiossa voit esikatsella, miltä Handshake-toimittajan profiili näyttää vähittäismyyjille.

Anna lisätietoja brändistäsi

Jos haluat erottua muista yrityksistä, voit lisätä Handshake-toimittajasi profiiliin lisätietoja brändistäsi. Kuvaukseen voit lisätä tietoja brändisi visiosta, tarkoituksesta ja tarinasta. Voit myös lisätä Facebook- ja Instagram-tiliesi tiedot, jotta vähittäiskauppiaat voivat löytää ne ja seurata sinua sosiaalisessa mediassa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Anna Tiedot-kohdassa brändisi nimi, kuvaus ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain rekisteröidyille vähittäismyyjille.
  3. Valinnainen: Lisää Facebook- ja Instagram-tilien tiedot.
  4. Napauta Tallenna.