Asetusten määrittäminen

Voit määrittää minimitilausarvon, jonka vähittäismyyjä voi tilata yritykseltäsi. Sinun on myös sisällytettävä tiedot toimitus- ja palautuskäytännöistäsi. Nämä asetukset on oltava viimeisteltynä, ennen kuin toimittajaprofiilisi voidaan julkaista Handshakessa.

Määritä tilaukselle minimiarvo

Tilauksesi vähimmäisarvo on pienin hyväksymäsi kauppiaan tekemän tilauksen arvo. Jos et esimerkiksi jakele alle 200 dollarin tilauksia, syötä 200 tilauksen vähimmäisarvoksi.

Syöttämäsi tilauksen vähimmäisarvo näkyy toimittajaprofiilissasi vähittäiskauppiaille.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Syötä Tilauksen vähimmäisarvo -kohtaan tilauksen vähimmäisarvo ja klikkaa sitten Tallenna.

Toimitusasetusten määrittäminen

Asetuksissa voit lisätä tietoja tarjoamistasi toimitusvaihtoehdoista, tilausten käsittelyajoista, palautus- ja hyvityskäytännöstä, toimitusmaksuista ja muista tärkeistä toimitukseen tai käytäntöihin liittyvistä seikoista.

Jos tarkoituksenasi on veloittaa toimituksesta sen jälkeen, kun olet saanut tilauksen, sinun on sisällytettävä nämä tiedot Toimitus ja palautukset ‑osiossa olevaan toimituskäytäntöön, jotta jälleenmyyjillä on asianmukaiset odotukset.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Lisää Toimitus ja palautukset ‑osioon tiedot tilausten käsittely- ja toimitusajoista, palautuksista ja palautuskäytännöistä.