Handshake-asetusten määrittäminen

Ennen kuin vähittäiskauppiaat voivat tehdä yritykseltäsi ostoja, sinun on asetettava vähittäiskauppiailta edellytettävä vähimmäistilausarvo. Lisäksi sinun on lisättävä tiedot toimitus- ja palautuskäytännöistäsi.

Määritä tilaukselle minimiarvo

Tilauksesi vähimmäisarvo on pienin hyväksymäsi kauppiaan tekemän tilauksen arvo. Jos et esimerkiksi jakele alle 200 dollarin tilauksia, syötä 200 tilauksen vähimmäisarvoksi.

Asettamasi tilauksen vähimmäisarvo näkyy vähittäiskauppiaille Handshake-toimittajaprofiilissasi ja jokaisella tuotetietosivulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Syötä Tilauksen vähimmäisarvo -kohtaan tilauksen vähimmäisarvo ja klikkaa sitten Tallenna.

Toimitus- ja palautusehtoja koskevien tietojen lisääminen

Toimitus ja palautukset ‑osioon on lisättävä tiedot toimitus- ja palautuskäytännöistä, kuten tilausten käsittelyaika, palautus- ja hyvityskäytäntö, toimitusmaksut, toimitusvaihtoehdot ja muut tärkeät toimitukseen liittyvät tiedot.

Jos tarkoituksenasi on veloittaa toimituksesta sen jälkeen, kun olet saanut tilauksen, sinun on sisällytettävä nämä tiedot Toimitus ja palautukset ‑osiossa olevaan toimituskäytäntöön, jotta jälleenmyyjillä on asianmukaiset odotukset.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Lisää Toimitus ja palautukset ‑osioon tiedot tilausten käsittely- ja toimitusajoista, palautuksista ja palautuskäytännöistä.