Asetusten määrittäminen

Valmistautuaksesi syksyllä 2020 julkaistavaan Handshake-kauppapaikkaan sinun on asetettava kassatoimintoosi joitakin asetuksia etukäteen. Sinun on asetettava vähimmäisarvo, jonka vähittäismyyjä voi tilata yritykseltäsi, sekä tietoja toimitus- ja palautuskäytännöistä. Lähetys- ja palautuskäytännöt eivät tällä hetkellä näy vähittäiskauppiaille.

Määritä tilaukselle minimiarvo

Tilauksen vähimmäisarvo on pienin hyväksymäsi kauppiaan tekemän tilauksen arvo. Jos et esimerkiksi jakele alle 200 dollarin arvoisia tilauksia, anna tilauksen vähimmäisarvoksi 200.

Syöttämäsi tilauksen vähimmäisarvo näkyy toimittajaprofiilissasi vähittäiskauppiaille.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Syötä Tilauksen vähimmäisarvo -kohtaan tilauksen vähimmäisarvo ja klikkaa sitten Tallenna.

Toimitusasetusten määrittäminen

Voit lisätä tietoja toimitusvaihtoehdoista, tilausten käsittelyajasta, palautuksista ja hyvityskäytännöstä sekä muita tärkeitä tietoja, jotka liittyvät toimitukseen tai käytäntöihin.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Asetukset.
  2. Lisää Toimitus ja palautukset ‑osioon tiedot tilausten käsittely- ja toimitusajoista, palautuksista ja palautuskäytännöistä.