Handshake-toimittajaprofiilin määrityksen tarkistuslista

Jos yrityksesi on oikeutettu myymään Handshake-markkinapaikalla, voit aloittaa Handshake-toimittajaprofiilisi ja tukkukauppatuotteidesi määrittämisen. Voit käyttää Handshake-toimittajaprofiilisi määrityksessä apuna seuraavaa tarkistuslistaa.

Kun olet suorittanut kyseiset toimet, voit julkaista Handshake-toimittajaprofiilisi Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Klikkaa Tila-osiossa ensin Julkaise profiili ja sitten Julkaise.

Kun olet julkaissut profiilin, voit tarkistaa, miltä se näyttää vähittäismyyjän näkökulmasta klikkaamalla Näytä profiili. Voit peruuttaa profiilin julkaisemisen milloin tahansa klikkaamalla Peruuta profiilin julkaiseminen Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.