Handshake-toimittajaprofiilin määrityksen tarkistuslista

Jos Handshake-toimittajahakemuksesi hyväksytään, sinun on asennettava Handshake-myyntikanava Shopify-ylläpitoosi ja määritettävä Handshake-toimittajaprofiilisi. Voit käyttää seuraavaa tarkistuslistaa Handshake-toimittajaprofiilisi määritykseen.

Kun olet suorittanut kyseiset toimet, voit julkaista Handshake-toimittajaprofiilisi Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Profiili.
  2. Klikkaa Tila-osiossa ensin Julkaise profiili ja sitten Julkaise.

Kun olet julkaissut profiilin, voit tarkistaa, miltä se näyttää vähittäismyyjän näkökulmasta klikkaamalla Näytä profiili. Voit peruuttaa profiilin julkaisemisen milloin tahansa klikkaamalla Peruuta profiilin julkaiseminen Handshake-profiilisi asetusten Tila-osiosta.