Verkkotunnuksen ostaminen Shopifyn kautta

Jotta voit määrittää verkkotunnuksen ja hallita kaikkia verkkotunnusasetuksia Shopify-ylläpitäjässä, voit ostaa verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Jos tämä verkkotunnus on ensimmäinen Shopifyyn lisäämäsi verkkotunnus, se määritetään automaattisesti asiakkaille näytettäväksi verkko-osoitteeksi. Jos käytät jo verkkotunnusta kaupassasi, uusi verkkotunnus uudelleenohjaa automaattisesti ensisijaiseen verkkotunnukseesi.

Kun olet ostanut verkkotunnuksen Shopifyn kautta, voit tehdä seuraavia toimia Shopify-ylläpitäjän Verkkotunnukset-sivulla:

• muokata verkkotunnuksesi asetuksia
  • aliverkkotunnusten luominen
  • edelleenlähetyksen sähköpostiosoitteiden määrittäminen
  • maksaa verkkotunnuksestasi
  • verkkotunnuksen uusiminen

Shopifyn kautta ostetut verkkotunnukset rekisteröidään vuodeksi, ja ne voidaan uusia vuosittain. Et voi muuttaa oston yhteydessä valitsemaasi URL-osoitetta enää oston jälkeen. Verkkotunnusostot eivät ole hyvitettävissä.

Huomioitavaa ennen verkkotunnuksen ostamista Shopifyn kautta

Ennen kuin ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta, tutustu seuraaviin seikkoihin:

• Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalveluja. Voit sen sijaan yhdistää Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksen kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalveluun.
  • Jotkin verkkotunnuksen päätteet sisältävät WHOIS-tietosuojan, joka pitää henkilökohtaiset yhteystietosi piilossa julkisen verkkotunnuksen rekisteröintitiedoista. Jos haluat WHOIS-tietosuojan, varmista, että verkkotunnuksesi pääte ei ole WHOIS-poikkeusten luettelossa.
  • Joillakin verkkotunnuksen päätteillä on tiettyjä asuinpaikkaa tai yrityksen rekisteröintiä koskevia vaatimuksia. Varmista, että pystyt täyttämään nämä vaatimukset, koska joudut mahdollisesti vahvistamaan rekisteröintitietosi. Jos et pysty täyttämään näitä vaatimuksia, verkkotunnuksesi käyttö voidaan estää tilapäisesti.
  • Uusi SSL-sertifikaatti luodaan automaattisesti, kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Sinun ei tarvitse ostaa SSL-salausta verkkotunnuksellesi.
  • Sinun on maksettava rekisteröintimaksu joka vuosi, jotta voit uusia verkkotunnustilauksesi. Verkkotunnuksen uusimisista veloitetaan erikseen kuukausittaisista tilausmaksuista. Tarkka hinnoittelu riippuu siitä, mikä verkkotunnuslaajennuksen valitset.
  • Verkkotunnusvälittäjäpalvelut ovat käytettävissä vain maksullisella Shopify-sopimuksella. Jos haluat sulkea kauppasi tai Shopify-tilisi ja jatkaa verkkotunnuksesi käyttöä, sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi ennen kauppasi sulkemista. Voit siirtää verkkotunnuksesi yhteen seuraavista: - toiseen Shopify-kauppaan

Verkkotunnuksen ostaminen Shopifyn kautta

Ennen kuin ostat mukautetun verkkotunnuksen Shopifyn kautta, tarkista verkkotunnuksen hinta ja saatavuus Shopifyn verkkotunnusgeneraattorin avulla. Shopifyn kautta ostettujen verkkotunnusten hinta on alkaen 11 dollaria vuodessa. Tarkka hinnoittelu riippuu siitä, minkä ylätason verkkotunnuksen laajennuksen (TLD) valitset. TLD:n saatavuus vaihtelee.

Verkkotunnusgeneraattori näyttää valitsemasi verkkotunnuksen saatavuuden, muut käytettävissä olevat TLD:t ja vaihtoehtoisten verkkotunnusten nimet. Jos valitsemasi verkkotunnus tai TLD ei ole käytettävissä, voit valita yhden ehdotetuista vaihtoehdoista tai aloittaa uuden haun.

Vaihe 1: haluamasi verkkotunnuksen valitseminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Osta uusi verkkotunnus.
  3. Anna verkkotunnuksen nimi, jonka haluat ostaa.
  4. Tarkista käytettävissä olevat verkkotunnuksen päätteet ja niiden hinnat.
  5. Klikkaa Osta sen verkkotunnuksen vieressä, jonka haluat ostaa.

Vaihe 2: ostoyhteenvedon tarkistaminen

1. Tarkista henkilötiedot ja vahvista, että Shopify-kaupan omistajan sähköpostiosoite ja tiedot ovat oikein.
  2. Valinnainen: jos haluat, että verkkotunnuksesi uusitaan automaattisesti ennen kuin se vanhenee, valitse Uusi tämä verkkotunnus automaattisesti vuosittain.
  3. Vahvista, sisältääkö tämä verkkotunnuksen pääte WHOIS Privacy ‑tietosuojan. Se on palvelu, jonka avulla henkilökohtaiset yhteystietosi pidetään piilossa julkisen verkkotunnuksen rekisteröintitiedoista. - Jos antamasi verkkotunnus sisältää WHOIS-tietosuojan, näet viestin, jonka kertoo, että verkkotunnus sisältää WHOIS-tietosuojan.

• Jos et näe tätä viestiä ja haluat verkkotunnuksellesi WHOIS-tietosuojan, klikkaa Peruuta ja valitse toinen verkkotunnuksen pääte, jota ei mainita WHOIS-poikkeusten luettelossa.
  4. Lue ICANN-käytäntö ja verkkotunnuksen rekisteröintisopimus.

5. Klikkaa Osta verkkotunnus.

Verkkotunnuksen voimaantulo voi kestää jopa 48 tuntia. Jos tämä verkkotunnus on ensimmäinen Shopifyhin lisäämäsi verkkotunnus, se määritetään automaattisesti asiakkaille näytettäväksi verkko-osoitteeksi. Jos jo käytät verkkotunnusta kaupassasi, uusi verkkotunnus uudelleenohjataan automaattisesti ensisijaiseen verkkotunnukseesi.

Vaihe 3: sähköpostiosoitteesi vahvistaminen

Kun olet ostanut verkkotunnuksen, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, jotta voit suorittaa verkkotunnuksen rekisteröinnin loppuun. Tarkkaile sähköpostiasi, sillä saat Shopifylta useita tärkeitä sähköpostiviestejä. Sähköpostiviestit sisältävät tietoja seuraavista:

• ostosi vahvistaminen
  • sähköpostiosoitteen vahvistaminen
  • tietojesi jakamisen hallinnointi.

Jos et saa sähköpostiviestiä sähköpostiosoitteesi vahvistamisesta, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai lähetä vahvistusviesti uudelleen Shopify-ylläpitäjästä. Jos et vahvista sähköpostiosoitettasi, verkkotunnuksesi käyttö voidaan estää tilapäisesti.

Rekisteröintitietojen vahvistaminen

Joillakin verkkotunnuksen päätteillä on rajoituksia tai rekisteröintivaatimuksia, kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Jos esimerkiksi haluat käyttää verkkotunnusta .ca Kanadassa tai verkkotunnusta .fr Ranskassa, sinun on täytettävä tietyt asuinpaikkaa ja yrityksen rekisteröintiä koskevat vaatimukset. Näillä verkkotunnuksen päätteillä on tietyt rekisteriorganisaatiot, jotka hallinnoivat niiden rekisteröintejä. Jos olet verkkotunnuksen omistaja, kyseiset organisaatiot voivat ottaa sinuun yhteyttä säännöllisin väliajoin varmistaakseen, että täytät heidän asuinpaikkaa tai rekisteröintiä koskevat vaatimuksensa.

Kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta, kauppasi tietoja käytetään automaattisesti verkkotunnuksen rekisteröintiin. Kyseiset tiedot sisältävät yrityksesi nimen, henkilökohtaisen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Jos rekisteriorganisaatio ottaa sinuun yhteyttä vahvistaakseen verkkotunnuksesi, sinun on toimitettava todistus rekisteröintitiedoistasi. Jokaisella rekisteriorganisaatiolla on erilaisia vaatimuksia siitä, minkä tyyppisiä asiakirjoja voit toimittaa, kuten passi, yrityksen laskut tai todistus yrityksen osoitteesta. Jos muutat yrityksesi osoitetta tai sinulla on hankaluuksia rekisteröintitietosi todistamisessa, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Seuraavat vaiheet verkkotunnuksen ostamisen jälkeen

Kun olet ostanut verkkotunnuksen, voit tehdä seuraavia toimia:

WHOIS-poikkeukset

Seuraavat verkkotunnuksen päätteet eivät sisällä WHOIS-tietosuojaa, kun ostat mukautetun verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Jos ostat jonkin näistä verkkotunnuksen päätteistä, henkilökohtaiset yhteystietosi ovat saatavilla julkisen verkkotunnuksen rekisteröintitiedoista.

Ylätason verkkotunnukset, jotka eivät sisällä WHOIS-tietosuojaa
.abogado .ac .ae .aero .africa
.ag .ai .alsace .am .ar
.archi .as .asia .at .au
.auto .barcelona .bayern .be .berlin
.br .brussels .bzh .cat .cd
.ch .cl .cm .cologne .coop
.corsica .cx .cz .de .ec
.es .feedback .fi .fm .fr
.frl .gd .gg .gl .gr
.gs .gy .hamburg .hk .hm
.hn .hr .ht .hu .il
.im .in .io .is .je
.jobs .jp .kg .ki .kr
.la .law .lc .li .lt
.lu .lv .ly .ma .md
.melbourne .mn .ms .mu .mx
.my .nl .no .nrw .nu
.nyc .nz .paris .pe .ph
.pl .pm .pr .pro .pt
.pw .qa .quebec .re .rio
.ro .ru .ruhr .sb .sc
.scot .se .sg .sh .si
.so .sr .srl .st .sx
.sydney .tc .tf .tk .tl
.tm .to .travel .tw .ua
.us .uy .vc .ve .vg
.vlaanderen .vote .voto .wf .wien
.yt .za

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?