Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen automaattisesti Shopifyhin

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Google Domains- tai 1&1 IONOS -palvelulta, voit yhdistää sen Shopifyhin automaattisesti.

Jotta voit suorittaa tämän toimenpiteen, sinulla on oltava käyttämäsi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tilisi kirjautumistiedot.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Anna aliverkkotunnus kuten johns-apparel.info ja klikkaa sitten Seuraava.
  4. Klikkaa Yhdistä automaattisesti.
  5. Kirjaudu tarvittaessa Google Domains- tai 1&1 IONOS -tilillesi.
  6. Valitse ensin Yhdistä ja sitten Sulje.

Verkkotunnuksen vahvistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Kun verkkotunnus on vahvistettu, se näkyy listattuna Verkkotunnukset-sivun KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOTUNNUKSET-osiossa siten, että sen tilana on Yhdistetty.

Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksesi määrittämisessä automaattisesti, yritä yhdistää se manuaalisestikolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tililtäsi.

Tällä sivulla

Seuraavat vaiheet

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksen Shopifyhin, voit tehdä seuraavat toimet: