Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen manuaalisesti Shopifyhin

Jos olet ostanut verkkotunnuksen muusta verkkotunnuspalvelusta kuin Google Domains -, GoDaddy- tai 1&1 IONOS ‑palvelusta ja sinulla on kyseisen palvelun vaatimukset, voit manuaa yhdistää verkkotunnuksesi Shopifyhin.

Ennen kuin aloitat

Jotta toimenpide voidaan suorittaa, sinulla on oltava seuraavat tiedot:

• kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelutilin kirjautumistiedot
  • verkkotunnuspalvelusi vaatimukset
  • Shopifyn IP-osoite 23.227.38.65
  • CNAME-tietue www shops.myshopify.com

Sinulla voi olla vain yksi verkkotunnukseen liitetty A-tietue ja yksi www CNAME-tietue. Jos verkkotunnuksellasi on jo A-tietue tai www CNAME-tietue, sinun on muutettava nämä tietueet niin, että ne osoittavat Shopifyihin. Verkkotunnukseen voi liittää useita CNAME-tietueita, mutta jokaisella on oltava yksilöllinen nimi, kuten www tai shop.

Vaihe 1: Muuta DNS-tietueesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tililläsi

1. Kirjaudu tilillesi verkkotunnuksesi tarjoajan verkkosivustolla.

2. Etsi DNS-asetukset tai verkkotunnuksen hallinta-alue.

3. Muuta seuraavia tietueita:

1. Osoita A-tietue Shopifyn IP-osoitteeseen 23.227.38.65.
    2. Muuta tarvittaessa isäntänimeksi @.
    3. Poista kaikki muut verkkotunnuksen A-tietueet, jos niitä on.
    4. Osoita CNAME-tietue nimellä www osoitteeseen shops.myshopify.com.
  4. Tallenna muutokset.

Vaihe 2: Yhdistä verkkotunnuksesi Shopifyhin

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä Verkkokauppa > Verkkotunnukset.

2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.

3. Anna aliverkkotunnus kuten johns-apparel.info ja klikkaa sitten Seuraava.

4. Vahvista, että verkkotunnus on yhdistetty Shopify-kauppaasi, valitsemalla Vahvista yhteys.

Verkkotunnuksen vahvistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Kun verkkotunnus on vahvistettu, se näkyy listattuna Verkkotunnukset-sivun KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOTUNNUKSET-osiossa siten, että sen tilana on Yhdistetty.

Seuraavat vaiheet

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi, tee seuraavat toimet:

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?