Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen käyttäminen

Jos sinulla on jo verkkotunnus kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta, kuten GoDaddy tai Bluehost, voit käyttää sitä Shopify-verkkokaupassasi, jotta ihmiset, jotka kirjoittavat URL-osoitteen selaimiinsa, päätyvät sivustollesi. Voit käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnusta Shopify-kaupassasi siirtämällä sen Shopifyhin tai yhdistämällä sen Shopifyhin:

• Siirrä verkkotunnus Shopifyhin - Ensimmäinen tapa ohjata yksilöllinen verkkotunnus Shopify-kauppaan on siirtää verkkotunnus. Useimmat verkkotunnukset voidaan siirtää Shopifyhin. Kun siirrät verkkotunnusta, verkkotunnuksen hallinta siirtyy Shopifyhin, joten voit mukauttaa verkkotunnuksen asetuksia ja maksaa ja uusia verkkotunnuksen suoraan Shopify-ylläpitäjässä. Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnusta Shopifyssa, katso Verkkotunnusten siirtäminen.

• Yhdistä verkkotunnus Shopifyhin - Kun yhdistät kolmannen osapuolen verkkotunnuksen Shopifyhin, verkkotunnus ohjaa kävijät Shopify-kauppaasi. Hallinnoit verkkotunnuksen asetuksia, maksat verkkotunnuksen ja uusit verkkotunnuksen edelleen kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tarjoajan kautta. Jos haluat yhdistää verkkotunnuksesi Shopifyhin, katso Olemassa olevien verkkotunnusten yhdistäminen

Lue lisää siitä, miten verkkotunnus voi vaikuttaa lähettäjän sähköpostiosoitteeseen ja Shopify Email -palveluun.