Palaa teemasi vanhaan versioon

Jos olet muuttanut teematiedostoja ja haluat palauttaa ne, voit yksitellen palauttaa .liquid-tiedostot kellonaikaan ja päivämäärään, ennen kuin teit muutokset.

1. Klikkaa Mallit-ylätunnisteen alta yhtä äskettäin muokkaamaasi .liquid-tiedostoa.

avaa liquid-tiedosto

2. Klikkaa tiedostonimen .liquid viereltä kohtaa Vanhemmat versiot.

vanhemmat versiot

3. Valitse vanhempi versio klikkaamalla pudotusvalikkoa. Päivämääräleiman klikkaaminen palauttaa koodin kyseiseen tallennettuun versioon.

palautusesimerkki

4. (valinnainen) Valitse Esikatselu ja katso, korjaantuiko virhe.