Dynaamiset kassapainikkeet

Dynaamista kassapainiketta käyttäen asiakkaat voivat nopeasti ostaa tarkastelemansa tuotteen. He ohittavat ostoskorin ja suorittavat maksun kassalle painikkeessa näkyvää maksutapaa käyttäen. Painike muuttuu dynaamisesti vastaamaan asiakkaan ensisijaista nopeutettua maksutapaa.

Kaksi esimerkkiä tuotesivusta, jossa on dynaamiset kassapainikkeet. Yhdellä sivulla on painike ilman tuotemerkkiä tekstillä Osta nyt. Toisella sivulla on tuotemerkillinen painike, jossa on teksti Buy with PayPal.

Painike näkyy Lisää ostoskoriin -painikkeen vieressä ja sitä voidaan käyttää vain yksittäisten tuoteversioiden ostamiseen. Asiakas voi käyttää dynaamista kassapainiketta esimerkiksi ostaessaan kaksi punaista t-paitaa, mutta ei ostaessaan punaisen t-paidan ja sinisen t-paidan.

Asiakkaille näkyvän dynaamisen kassapainikkeen tyyppi riippuu seuraavista tekijöistä:

• kaupan maksuasetukset
  • onko Shop Promise aktiivinen, jolloin Shop Pay on etusijalla muihin kassoihin nähden
  • asiakkaan käyttämä selain
  • asiakkaan käyttämä laite
  • asiakkaan henkilökohtainen maksuhistoria

Dynaamisia kassapainikkeita on kahdenlaisia:

• Ei liikemerkkiä - näissä painikkeissa on teksti Osta nyt. Kun asiakas klikkaa painiketta ilman liikemerkkiä, hän ohittaa ostoskorin ja siirtyy Shopifyn kassalle.
  • Painike, jossa on tuotemerkki - näissä painikkeissa on jo kolmannen osapuolen nopeutetun maksun logo. Kun asiakas klikkaa painiketta, jossa on tuotemerkki, hän suorittaa maksun nopeutettua maksua noudattaen. Seuraavat kolmannen osapuolen nopeutetut maksutavat ovat käytettävissä:

Pelkästään maksuasetuksissa aktivoimasi maksutavat näkyvät vaihtoehtoina asiakkaille. Jos kolmannen osapuolen nopeutettu maksutapa ei ole aktivoitu, näyttöön tulee vain painike, jossa ei ole tuotemerkkiä.