Valikot ja linkit

Navigoinnin avulla asiakkaat voivat selata verkkokauppaa ja löytää tärkeitä sivuja. Lisää verkkokauppaan valikoita, joissa linkit tuotteisiin, kokoelmiin, verkkosivuihin, blogijulkaisuihin ja muuhun sisältöön ovat näkyvissä ja järjestyksessä.

Voit lisätä, poistaa, muuttaa ja tarkastella linkkejä ja valikoita Shopify Adminin Navigointi-sivulla. Valitse Teeman asetukset ‑osiossa, missä kauppasi teeman kohdassa haluat valikoiden näkyvän.