Teemat

Teema määrittää verkkokauppasi rakenteen, ominaisuudet ja tyylin. Eri teemoilla on erilaisia tyylejä ja asetteluja, ja ne tarjoavat erilaisia kokemuksia asiakkaille. Jos esimerkiksi myyt kylpylätuotteita, todennäköisesti haluat, että verkkokauppa antaa rentouttavan ja ylellisen vaikutelman. Jos puolestaan myyt elektroniikkaa, haluat ehkä tehdä verkkokaupasta energisen ja tyylikkään.

Shopify-teemat tarjoavat seuraavia lisäominaisuuksia:

• Kaikilla sivuilla olevat osiot - Mukauta useimpien verkkokauppasi sivujen sisältöä. Luo yksilöllisiä sivupohjia lisäämällä, järjestämällä tai poistamalla osioita ja lohkoja.
  • Tehostettu sovellustuki - Asenna tai vaihda sovelluksia ilman, että kosketkaan koodiin. Lisää sovellustoimintoja kaikkialle teemaasi sovelluslohkoja ja upotettuja sovelluslohkoja käyttämällä. Voit selata sovelluskokoelmaa löytääksesi sovelluksia, jotka integroituvat saumattomasti verkkokauppaasi.
  • Entistä parempaa sisältöä dynaamisten lähteiden avulla - Lisää dynaamisia, erikoistietoja mihin tahansa teeman asetukseen yhdistämällä asetus dynaamiseen lähteeseen. Dynaaminen lähde voi olla resurssimäärite tai metakentän arvo.
  • Kokoelman suodatus – Asiakkaat voivat suodattaa kaupassasi olevia kokoelmia saatavuuden, hinnan ja muiden tekijöiden mukaan.

Voit mukauttaa teemasi asetuksia Shopify Adminissa käyttämällä teemaeditoria. Jos teemassasi ei ole asetusta, jolla voisit tehdä haluamasi muutoksen, voit muokata teeman koodia.

Kun teet teemaan muutoksia tai vaihdat uuteen teemaan, tilin muut osat pysyvät ennallaan. Voit kokeilla teeman erilaisia tyylejä ja asetuksia murehtimatta ylläpidon muusta sisällöstä.

Kaikki Shopify Theme Storen teemat (maksuttomat ja maksulliset) on optimoitu verkkokauppaan, ja ne sisältävät oletusarvoisesti seuraavat ominaisuudet:

Shopify Theme Storen kaikkiin teemoihin sisältyvät ominaisuudet
Ominaisuus Kuvaus
Yhteensopivuus Kaikki teemat ovat yhteensopivia Online Store 2.0:n kanssa, ja tarjoavat osia ja lohkoja sivujen mukauttamiseen.
Verkon tehokkuus Verkon tehokkuus -dashboard mittaa latausnopeutta, vuorovaikutteisuutta ja visuaalista vakautta. Lisätietoja asiasta saat Verkon tehokkuus -dashboardista.
Esteettömyys Kaikkien teemojen saavutettavuuspisteet ovat vähintään 90, jotta kaikki voivat käyttää kauppaasi.
Mobiilivalmis Teemat sisältävät responsiivisia mobiiliasetteluja, joiden avulla asiakkaat voivat käyttää kauppaasi millä tahansa laitteella, jolla on Internet-yhteys.
Alennukset Näytä tuotteiden ja tilausten alennussummat ostokorissa, kassalla ja asiakkaan tilaussivuilla.
Dynaamiset kassapainikkeet Lisää dynaamisia kassapainikkeita, jotta asiakkaat voivat nopeasti ostaa minkä tahansa katselemansa tuotteen. Dynaamisia kassapainikkeita voidaan lisätä ostoskori- ja tuotesivuille.
Kohdistettu haun suodatus Asiakkaat voivat suodattaa tuotteita tuotteen saatavuuden, hinnan, tyypin, myyjän ja muiden muuttujien perusteella. Hakusuodattimia voidaan lisätä kokoelma- ja hakusivuille.
lahjakortit Näytä ohjeet sisältävä lahjakorttisivu, kun asiakas on ostanut lahjakortin.
Kuvat sosiaalisessa mediassa jakamiseen Lisää julkaisuun pikkukuva, kun jaat linkin kauppaan sosiaalisessa mediassa.
Maa- ja kielivalikoima Asiakkaat voivat valita kauppasi maa- tai alueasetuksen sekä paikallisen valuutan.
Monitasoiset valikot Lisää kaupan navigointiin sisäkkäisiä pudotusvalikkoja.
Uutiskirjelomakkeet Lisää uutiskirjeen tilaus, jotta voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita, joita voit käyttää sähköpostimarkkinointikampanjoissa.
Noudon saatavuus Näytä tuotesivulla, onko tuote noudettavissa myymälästä.
Tuotesuositukset Näytä tuotesivuillasi automaattisesti luotu luettelo suositelluista tuotteista, jotta asiakkaat voivat löytää uusia tuotteita.
Tuoteluokitukset Mukauta sitä, miten asiakkaiden tuotearvostelut näkyvät sivuillasi.
Rich product media Lisää tuotesivuillesi monipuolista mediasisältöä, kuten 3D-malleja, sulautettuja videoita ja YouTube-videoita.
Hakukenttä Näytä hakuruutu tai linkki, jonka avulla asiakkaat voivat etsiä tuotteita ja tarkastella tuloksia hakutulossivulla.
Tilausten ja tilauspakettien myyminen Näytä tilaukset ja tilauspaketit asiakkaille. Ne voidaan lisätä ostoskori- ja asiakkaan tilaus ‑sivuille.
Shop Pay -maksuerät Lisää Shop Pay Installments ‑maksueräbanneri tuotesivuillesi, jotta asiakkaat tietävät, että he voivat maksaa tilauksensa osamaksuna.
Yksikköhinnoittelu Näytä yksikköhinta tuotteille, joita on tietty määrä tai joilla on tietyt mittayksiköt saksalaisissa ja ranskalaisissa kaupoissa.
Versioiden kuvat Lisää kuvia tuoteversioihin, jotta asiakkaat voivat katsoa kunkin version. Voit esimerkiksi näyttää eri kuvia paidasta, josta on saatavilla useita värejä ja kokoja.

Lisätietoja siitä, miten kehittäjät ovat suunnitelleet teemat, saat Shopify-teemojen suunnittelun parhaista käytännöistä.