COVID-19-bannerin lisääminen

Voit lisätä verkkosivustollesi bannerin, joka kertoo kauppiaille, millaisiin toimiin kauppasi on ryhtynyt COVID-19:n seurauksena tai miten tauti on siihen vaikuttanut.

Bannerin avulla voit korostaa seuraavia tietoja:

• Mahdollisia toimitusviiveitä tai alueita, jotka eivät hyväksy kansainvälisiä lähetyksiä
  • Päivitettyjä tai uusia käytäntöjä
  • Mahdollisia tällä hetkellä voimassa olevia kampanjoita, kuten uusia lahjakortteja

Joissakin teemoissa on banneritoiminto valmiiksi sisäänrakennettuna, kun taas toiset edellyttävät sovelluksen lataamista bannerin asentamista varten.

Tarkista, onko teemassasi banneritoiminto

Voit tarkistaa, onko teemassasi banneritoiminto seuraavilla tavoilla:

• Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat ja napauta Mukauta. Tee Ylätunniste-osiossa haku esimerkiksi hakusanoilla "ilmoituspalkki" tai "banneriasetukset".
  • Lue teemasi asiakirjat. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.
  • Ota yhteyttä teeman kehittäjään. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, ota yhteyttä osoitteeseen support@shopify.com.

Jos teemassa on sisäänrakennettu banneritoiminto, voit lisätä bannerin verkkosivustollesi noudattamalla teemasi asiakirjoja. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.

Jos teemassasi ei ole banneritoimintoa tai sisäänrakennetussa toiminnossa ei ole haluamiasi asetuksia, voit ladata bannerisovelluksen.

Lataa bannerisovellus

1. Siirry Shopify App Storeen.
  2. Hae sovellusta hakusanalla banner message tai announcement bar.
  3. Kun olet löytänyt haluamasi sovelluksen, siirry sen sovelluslistaussivulle ja napauta Lisää sovellus.

Lisää banneri kauppaan noudattamalla sovelluksen asennusohjeita ja sovelluksen kehittäjien asiakirjoja.