Tilauskommenttien aktivointi ostoskorisivulla

Voit käyttää tilaushuomautuksia, jos haluat kerätä asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimittamista varten. Useimmissa ilmaisissa Shopify-teemoissa voit aktivoida tilaushuomautusten tekstiruudun ostoskorisivulla.

Vinkki: Ostoskorismääritteet ovat eri asia kuin tilaushuomautukset ja rivikohtien ominaisuude Tilaushuomautukset, jotka ovat saatavilla kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa, antavat sinulle mahdollisuuden vastaanottaa erityisiä ohjeita tilauksen valmisteluun ja toimitukseen liittyen. Rivikohdan ominaisuuksien avulla voit tallentaa tilaustietoja tietyistä tilauksen tuotteista. Rivikohdan ominaisuudet määritetään suoraan tuotesivulla.

Tilaushuomautuksiin viitataan joissakin teemoissa nimityksellä tilauskommentti.

Aktivoi tilaushuomautukset

Teemasi ostoskoriasetukset löytyvät joko teemasi asetuksista tai ostoskorisivun mukautettavasta osasta. Noudata oheisia ohjeita tai katso teeman dokumentaatiosta lisätietoja siitä, miten löydät tämän asetuksen.

Jos teemasi Teeman asetukset ‑kohdassa ei ole tilauskommenttien asetuksia, hae asetusta ostoskorisivusi Ostoskori- tai Ostoskorin asetukset ‑osasta.

Tilaushuomautusten aktivointi teeman asetuksissa

Tilauskommenttien aktivointi ostoskorisivulla

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa. Tarrassa lukee oletuksena "Tilauksen erityisohjeet":

Tilaushuomautustarra

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napsauta sitten ... > Muokkaa oletusteemasisältöä.

2. Kirjoita Suodata tuotteita -hakukenttään Order special instructions, jos haluat näyttää tilauksen kommenttien käännöksen:

3. Kirjoita uusi tilaushuomautustarra.