Instagram-syötteiden muutokset teemoissa

Instagram lopettaa vanhan APInsa käytön 29. kesäkuuta 2020 alkaen. Jos olet syöttänyt Instagramin käyttöoikeustunnuksen Teemaeditorin "Instagram-syöte" -osioon, Instagram-syöte ei enää näytä kuvia kesäkuun 29. päivän jälkeen. Jos silti haluat, että Instagramissa näkyy kauppaasi koskeva syöte, voit käyttää Instagramin syötesovellusta.

Tämä muutos ei vaikuta muihin myyntikanaviisi, kuten Metan Facebookiin ja Instagramiin. Muutokset eivät välttämättä koske kaikkia Instagram-syötteitä, jotka on asennettu käyttäen kolmansien osapuolten sovelluksia teemaeditorin osan sijaan, ja ne saattavat toimia jatkossakin.

Jotta tämä muutos ei aiheuttaisi näyttöongelmia tässä myyntipaikkasi osassa, suosittelemme, että poistat teemaasi kehitetyn Instagram-osan.

Instagram-osion poistaminen

Jokaisessa teemassa on erilaisia asetuksia ja osia, joten Instagram-osio voi olla erilainen eri teemoissa.

Vaiheet:

Instagram-syötteiden kanssa toimivat sovellukset

Jos haluat, että Instagram-syöte näkyy jatkossakin verkkokaupassasi, se onnistuu kolmannen osapuolen sovellusta käyttämällä. Löydät sovelluksia, jotka toimivat Instagram-syötteiden kanssa klikkaamalla tätä.