Instagram-syötteiden muutokset teemoissa

Instagram lopettaa vanhan API:nsa käytön 29. kesäkuuta 2020 alkaen. Jos olet syöttänyt Instagramin käyttöoikeustunnuksen Teemaeditorin "Instagram-syöte" -osioon, Instagram-syöte ei enää näytä kuvia kesäkuun 29. päivän jälkeen. Jos silti haluat, että Instagramissa näkyy kauppaasi koskeva syöte, voit käyttää Instagramin syötesovellusta.

Tämä muutos ei vaikuta muihin myyntikanaviisi, kuten Instagram-kanavaan. Muutokset eivät välttämättä koske kaikkia Instagram-syötteitä, jotka on asennettu kolmansien osapuolten sovellusten kautta teemaeditorin osion sijaan, ja ne saattavat toimia jatkossakin.

Jotta tämä muutos ei aiheuttaisi näyttöongelmia tässä kauppapaikkasi osassa, suosittelemme, että poistat teemaasi kehitetyn Instagram-osan.

Instagram-osion poistaminen

1. Siirry Shopifyn admin -sivulta Verkkokauppa > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa Mukauta.
  3. Etsi Instagram-osio teemaeditorissa.
    Instagram-osio teemaeditorissa
  4. Poista se Instagram-osio, jossa se näkyy kaikilla sivuilla.
    Instagram-syötteen osion poistaminen
  5. klikkaa Tallenna.

Instagram-syötteiden kanssa toimivat sovellukset

Jos haluat, että Instagram-syöte näkyy silti verkkokaupassasi, se onnistuu kolmannen osapuolen sovellusta käyttämällä. Löydät sovelluksia, jotka toimivat Instagram-syötteiden kanssa napauttamalla tätä.