Teeman asetusten muokkaaminen

Teeman asetuksia muokkaamalla voit mukauttaa verkkokaupan sisältöä, ulkoasua, typografiaa ja värejä. Jokaisessa teemassa on asetuksia, joiden avulla voit muuttaa myymälän käyttötuntumaa muokkaamatta koodia.

Ennen kuin mukautat teemaa

Seuraavat tehtävät on hyvä tehdä ennen kuin mukautat teemaa:

• Luo varmuuskopio kopioimalla teema. Tarvittaessa voit nyt helposti hylätä muutokset ja aloittaa uudelleen.
  • Varmista, että ymmärrät, minkä tasoista tukea on käytettävissä.
  • Katso lisätietoja kuvien lataamista koskevista vaatimuksista ja parhaista käytännöistä.

Teeman asetusten muokkaaminen

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa Mukauta.

Eri tyyppisillä sivuilla on erilaiset teemaosiot. Kun avaat teemaeditorin, näyttöön tulevat ensin kohdesivun asetukset. Voit siirtyä muiden sivujen asetuksiin valitsemalla sivutyypin yläpalkin pudotusvalikosta:

Teemaeditorin yläpalkin pudotusvalikko

Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Teemaeditorin muokkaustyökalurivi, joka näyttää osiot ja teemojen asetukset

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Lisätietoja osioiden ja teeman asetusten muokkaamisesta on kohdassa Osat ja teeman asetukset.

Vinkki Jos käytät Shopifyn ilmaista teemaa, näet sen osioiden ja asetusten yksityiskohtaiset kuvaukset valitsemalla Ilmaiset Shopify-teemat ja napsauttamalla teeman nimeä.

Hanki apua mukautuksia varten

Jos tarvitset tukea teeman muuttamiseen, voit ottaa yhteyttä teeman kehittäjään.

Voit myös katsoa muita tukivaihtoehtoja teemojen mukautusta varten kohdasta Teemojen tuen lisävaihtoehtoja.