Suositellut tuotteet -osan lisääminen

Voit lisätä tuotesivuillesi osan, joka näyttää automaattisesti luodun luettelon tuotesuosituksista. Suositeltujen tuotteiden näyttäminen asiakkaille helpottaa uusien tuotteiden löytämistä ja voi lisätä verkkokauppojen myyntiä.

Tuotesuositusosion otsikko ja asettelu määritetään teemasi mukaan.

Tuotesuositusosion lisääminen teemaasi

Voit tarkastella luetteloa teemoista, jotka tukevat tuotesuosituksia Shopify Theme Store -kaupassa.

Voit ottaa tuotesuositukset käyttöön seuraavissa Shopifyn ilmaisissa teemoissa:

Saatat joutua lataamaan teeman uusimman version ennen kuin voit ottaa osion käyttöön.

Jos et halua käyttää uusinta versiota teemasta tai jos teema ei tue osaa, voit myös muokata teemakoodia niin, että tuotesuositukset näkyvät Liquidia käyttävällä tuotesivulla.

Tuotesuositusten ymmärtäminen

Osassa esitetyt tuotesuositukset perustuvat tuotteisiin, joita ostetaan yleensä yhdessä, tai vastaavien kokoelmien tuotteisiin. Tuotesuositukset muuttuvat tarkemmiksi ajan myötä, kun lisää tilaus- ja tuotetietoja tulee saataville.

Lisätietoja tuotesuositusten tiedoista on Shopifyn teemojen kehittämisen dokumentaatiossa.