Lisää Suositellut tuotteet ‑osa

Voit lisätä tuotesivuillesi osan, joka näyttää automaattisesti luodun luettelon tuotesuosituksista. Suositeltujen tuotteiden näyttäminen asiakkaille helpottaa uusien tuotteiden löytämistä ja voi lisätä verkkokauppojen myyntiä.

Tuotesuositusosion otsikko ja asettelu määritetään teemasi mukaan.

Tuotesuositusten ymmärtäminen

Tuotesuositus-osiossa näytettävät tuotesuositukset perustuvat määrittämiisi suositustyyppeihin. Voit suositella samankaltaisia tuotteita, tuotteita, joita ostetaan usein yhdessä, tai samaan aiheeseen liittyvien kokoelmien tuotteita, ja vastaavat tuotteet näytetään tässä osiossa. Asiakkaat voivat lisätä aiheeseen liittyviä tuotteita tilauksiinsa tai valita samankaltaisia tuotteita varastosta loppuneiden tuotteiden tilalle.

Täydentävät tuotesuositukset ovat tuotteita, jotka sopivat hyvin yhteen toisen tuotteen pariksi.

Shopify luo osuvimmat suositukset tuotekuvauksien ja luokituksia, tilaushistoriaa ja verkkokaupan vuorovaikutusta koskevien tietojen avulla. Lue lisää tuotesuosituksia varten käytettävistä tiedoista Shopifyn teemojen kehittämisen ohjeista.

Lisätietoja tuotesuositusten tiedoista on Shopifyn teemojen kehittämisen dokumentaatiossa.

Tuotesuositusosion lisääminen teemaasi

Voit ottaa tuotesuositukset käyttöön seuraavissa Shopifyn ilmaisissa teemoissa:

• Boundless
  • Brooklyn
  • Debut
  • Express
  • Minimal
  • Narrative
  • Simple
  • Venture

Jos teema ei tue osiota, voit myös muokata teemakoodia niin, että tuotesuositukset näkyvät Liquidia käyttävällä tuotesivulla.

Tuotesuosituksia voidaan lisätä manuaalisesti Shopify Search & Discovery -sovelluksen avulla.