Teemojen lataaminen

Voit ladata teeman tietokoneelle, jos haluat tehdä seuraavaa:

• Tee teemaan muutoksia käyttämällä tietokoneella olevaa muokkausohjelmaa.
  • Luo varmuuskopio teemasta.
  • Tallenna teema myöhempää käyttöä varten, jos olet saavuttanut 20 teeman rajan.

Teeman lataukset eivät sisällä kuvia. Jos haluat ladata teeman toiseen kauppaan, sinun on lisättävä kuvat uudelleen erikseen.

Vaiheet:

Teema lähetetään .zip-tiedostona sähköpostiin, joka on liitetty henkilöstökirjautumiseen.

Kun olet ladannut teeman, voit poistaa sen Shopify Administa. Jos haluat lisätä saman teeman myöhemmin uudelleen, voit ladata sen.