Edistynyt julkaiseminen

Voit helpottaa blogin hallintaa käyttämällä Shopify-työkaluja seuraavasti:

• Luo mukautettu malli, jonka avulla voit luoda blogiisi tai yksittäiseen julkaisuun omanlaisesi asettelun.
  • Aseta viesteille tietty julkaisupäivä.
  • Julkaise useita viestejä tai peru niiden julkaisu samanaikaisesti joukkotoimintoa käyttämällä.
  • Kutsu asiakkaita tilaamaan blogisi, jotta he näkevät päivitykset.

Uuden blogimallin luominen

Voit luoda mallin, jonka avulla voit mukauttaa kaikkien blogipostausten ulkoasua. Voit esimerkiksi luoda mallin blogia varten, jonka postauksissa on paljon kuvia, ja käyttää tätä mallia kaikissa postauksissa.

Vaiheet:

Ota malli käyttöön blogissa

Kun olet luonut vähintään yhden uuden blogimallin, voit käyttää mallia blogissa. Kaikki blogipostaukset näytetään asettamasi mallin mukaisesti. Blogimallien käyttäminen on hyödyllistä, jos haluat, että julkaisut näyttävät keskenään samanlaiselta.

Vaiheet:

Luo blogipostausmalli

Voit luoda mallin yksittäisten blogipostausten ulkoasun mukauttamista varten. Voit esimerkiksi luoda mallin postauksille, joissa on paljon kuvia, mutta joita haluat käyttää vain osassa blogin julkaisuista.

Vaiheet:

Mallin käyttäminen blogipostauksessa

Kun olet luonut vähintään yhden uuden mallin, voit käyttää sitä yksittäiseen julkaisuun. Vain ne julkaisut, joissa mallia on käytetty, näytetään asettamasi mallin mukaisesti. Blogipostauksen mallipohjien käyttäminen voi olla hyödyllistä, jos haluat tehdä blogipostauksen ulkoasusta tietynlaisen helpolla tavalla, mutta et halua käyttää niitä blogin kaikkiin julkaisuihin.

Vaiheet:

Blogipostauksen julkaisupäivän määrittäminen

Voit asettaa blogipostaukselle tietyn julkaisupäivän. Voit esimerkiksi asettaa blogipostauksen julkaisupäivän uuden tuotteen julkaisua varten. Voit myös varhentaa blogipostauksen julkaisua. Lisätietoja julkaisemisesta tulevaisuudessa.

Vaiheet:

Blogipostausten julkaiseminen joukkotoiminnolla

Joukkotoiminnolla voit julkaista useita blogipostauksia samanaikaisesti ja tuoda ne näkyviin verkkokauppaan.

Vaiheet:

Blogipostausten julkaisun peruuttaminen joukkotoiminnolla

Joukkotoiminnolla voit samanaikaisesti peruuttaa useiden blogipostausten julkaisun ja piilottaa ne verkkokaupassa. Tämä ei poista blogipostauksia Shopifysta.

Vaiheet:

Asiakkaiden kutsuminen tilaamaan blogia

Shopify tuottaa automaattisesti RSS-syötteen jokaista luomastasi blogipostauksesta, joten asiakkaat voivat tilata sen ja vastaanottaa ilmoituksen, kun teet uuden blogipostauksen. Syötteen URL-osoite on blogisivun URL-osoite, johon on liitetty .atom. Esimerkiksi http://store.myshopify.com/blogs/blogname.atom. Asiakkaat, jotka haluavat tilata blogisi, voivat liittää syötteen URL-osoitteen syötteiden lukuohjelmaan.

Voit kutsua asiakkaita tilaamaan blogisi lisäämällä syötteen URL-osoitteen blogipostauksen.

Vaiheet:

Syötteen tilauksen salliminen Asiakkaille FeedBurnerilla

FeedBurner on kolmannen osapuolen palvelu, joka toimittaa blogisi sisällön sen tilanneille asiakkaille.

Jos olet aiemmin integroinut blogisi FeedBurneriin, olemassa oleva blogisi ja sen julkaisut pysyvät yhteydessä FeedBurneriin.

Uudet tai jo olemassa olevat blogit, joita ei ole integroitu FeedBurneriin, eivät voi käyttää palvelua.