Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen lisääminen – pikaopas

Se, mikä on paras tapa lisätä kolmannen osapuolen verkkotunnus Shopify-kauppaasi riippuu, mistä verkkotunnus on ostettu.

Verkkotunnukset käyttävät paljon monimutkaista terminologiaa, mutta käytännössä verkkotunnuksen liittämiseen Shopifyhin tarvitaan vain kaksi asiaa:

• Verkkotunnuksesi pääosan (esim. shopify.com) pitäisi osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen 23.227.38.65.
  • Kaiken ennen pääverkkotunnusta olevan ylimääräisen, kuten www.shopify.com-osoitteen www tai shop.shopify.com-osoitteen shop pitäisi osoittaa osoitteeseen shops.myshopify.com.

Jokaisella verkkotunnuspalvelulla omat vaatimuksensa asetuksiaan varten. Ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluun tai tarkista palvelun asiakirjoista, miten verkkotunnus määritetään.

Shopify-tuki ei pääse kolmannen osapuolen verkkotunnuksen asetuksiin. Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksen määrittämisessä, sinun täytyy ratkaista ne verkkotunnuksen tarjoajan kanssa. Shopify-tuki voi antaa neuvoja vain siihen, mitä sinun pitää kertoa verkkotunnuspalvelun tarjoajalle.

Jos haluat, että Shopify voisi auttaa verkkotunnuksen asetusten suhteen, siirrä verkkotunnus Shopifylle.

GoDaddyn, Googlen ja 1 & IONOSin verkkotunnukset

Jos olet ostanut verkkotunnuksen GoDaddylta, Googlelta tai 1 & 1 IONOS -palvelulta, voit määrittää verkkotunnuksen automaattisesti.

Kaikki muut verkkotunnukset

Koska jokainen verkkotunnuspalvelu on erilainen, Shopify-tuki ei voi neuvoa, miten verkkotunnuksen asetusten kentät täytyy täyttää. Seuraavassa saat lisätietoja siitä, mitä sinun tulee tietää, jotta voit tarkistaa verkkotunnuspalvelun asiakirjat ja selvittää, mitä mihinkin kenttään täytetään. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä palveluntarjoajan tukitiimiin:

• Pääverkkotunnus edellyttää A-tietuetta, joka osoittaa osoitteeseen 23.227.38.65.
  • Pääverkkotunnus ei voi osoittaa muihin A-tietueisiin.
  • Kaikki aliverkkotunnukset tarvitsevat CNAME-tietueen, joka osoittaa osoitteeseen shops.shopify.com.
  • Verkkotunnuksen nimipalvelimien täytyy olla palveluntarjoajan oletuspalvelimet.

Kun olet muuttanut verkkotunnuksen asetuksia, uusien asetusten näkyminen internetissä voi kestää 48 tuntia.

Tarkista, onko verkkotunnus valmis lisättäväksi Shopifyhin

Verkkotunnuksen muutokset saattavat näkyä internetissä vasta 48 tunnin kuluttua. Voit tarkistaa, onko verkkotunnuksesi valmis lisättäväksi Shopify-tilillesi who.is:n avulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry osoitteeseen who.is.
  2. Anna verkkotunnuksen pääkansio, kuten shopify.com.
  3. Klikkaa DNS Records.
  4. Etsi seuraavat tietueet: - A:n tyyppi, jonka sisältö on 23.227.38.65
    • CNAME:n tyyppi, jonka sisältö on shops.myshopify.com

Jos näitä tietueita ei ole lueteltu tai pääverkkotunnuksessa on toinen tietue, jonka tyyppi on A ja sisältö eri IP-osoite, verkkotunnus ei ole valmis liitettäväksi Shopifyhin. Jos asetusten muuttamisesta on kulunut yli 48 tuntia, ota yhteyttä verkkotunnuksen palveluntarjoajaan.

Jos nämä tietueet löytyvät luettelosta, olet valmis lisäämään verkkotunnuksen Shopify-tilillesi.

Lisää verkkotunnus Shopify-tilillesi

Kun verkkotunnus on valmis, voit lisätä sen Shopify-tilillesi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify administa Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Anna yhdistettävä verkkotunnus, kuten johns-apparel.info.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Klikkaa Tarkista yhteys.

Liitä vain aliverkkotunnus Shopify-kauppaasi

Aliverkkotunnus on pääverkkotunnuksenURL-osoitteen alussa näkyvä alaryhmä. Esimerkiksi URL-osoitteessa shop.johnsapparel.com aliverkkotunnus on shop. Voit määrittää kolmannen osapuolen verkkotunnuksen niin, että pääverkkotunnuksen lähtökohtana on toinen verkkosivusto ja että aliverkkotunnus osoittaa Shopify-kauppaan. shop.johns-apparel.com voi esimerkiksi osoittaa Shopify-kauppaasi, mutta johns-apparel.com osoittaa toiselle sivustolle.

Määritys

Voit liittää aliverkkotunnuksen suorittamalla seuraavat toimet.

1. Kirjaudu sisään tilille, joka sinulla on kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajalla.
  2. Etsi DNS-asetukset. Yleensä asetukset löytyvät verkkotunnuksen hallinnasta, DNS-määrityksistä tai vastaavasta.
  3. Löydät CNAME-tietueen DNS-asetuksista. CNAME-tietueen nimen pitäisi olla sama kuin aliverkkotunnus, jonka yhdistät Shopify-kauppaasi. Jos esimerkiksi haluat, että aliverkkotunnus shop.johns-apparel.com osoittaa Shopify-kauppaasi, etsi shop CNAME-tietueesi.
  4. Määritä CNAME-tietue osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com. Jotkin verkkotunnuspalvelut saattavat edellyttää, että koko aliverkkotunnukseen lisätään piste, esimerkiksi shop. eikä shop. Käytä apuna nykyisinä asetuksina olevia tietoja tai noudata verkkotunnuspalvelun tarjoajan ohjeita. CNAME-tietueiden on aina osoitettava verkkotunnukseen, eivätkä ne koskaan saa osoittaa IP-osoitteeseen.
  5. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  6. Napauta Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus ja noudata sitten ohjeita.
  7. Vahvista, että mukautettu verkkotunnuksesi on yhdistetty kauppaan, valitsemalla Vahvista yhteys Shopify-ylläpitäjästä.

Huom: Mukautetun verkkotunnuksen osoitus Shopify-kauppaan saattaa tulla voimaan vasta 48 tunnin kuluttua. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen verkkotunnuksen määrittämisessä tai jos se tuottaa ongelmia, ota yhteyttä verkkotunnuspalveluusi.

Vianmääritys

Jos saat virheilmoituksen puuttuvasta A-tietueesta, kun lisäät aliverkkotunnuksesi Shopifyhin, suorita seuraavat toimet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Anna aliverkkotunnus ja klikkaa sitten Seuraava.
  4. Klikkaa Tarkista yhteys.
  5. Klikkaa Tarkista uudelleen.
  6. Klikkaa Yhteys on puutteellinen -bannerissa Lisää verkkotunnus.
  7. Poista verkkotunnuksen pääverkkotunnus Verkkotunnukset-sivulla.