Verkkotunnuksen siirtäminen

Kun siirrät verkkotunnuksen Shopifylle, hallitset kaikkia verkkotunnuksen asetuksia suoraan Shopify-ylläpitäjässä. Voit säätää verkkotunnuksen asetuksia, luoda aliverkkotunnuksia, suorittaa verkkotunnukseen liittyvät maksut ja uusia verkkotunnuksen Verkkotunnukset-sivulla.

Verkkotunnuksen siirtoon Shopifyhin liittyviä näkökohtia

Ennen kuin siirrät verkkotunnuksen Shopifyhin, ota huomioon seuraavat vaatimukset:

• Sinun on pitänyt rekisteröidä verkkotunnuksesi yli 60 päivää sitten.
  • Sinun on odotettava jopa 20 päivää aloituksen ajankohdasta, kunnes siirto on valmis.
  • Verkkotunnuksen on kelvattava siirtoon. Useimmat verkkotunnukset voidaan siirtää Shopifyhin, mutta jotkin verkkotunnukset, kuten .ca , eivät kelpaa.
  • Sinulla on oltava pääsy alkuperäiselle verkkotunnuspalvelun tilille ja siihen liittyvälle sähköpostitilille.
  • Siirron aikana sinun täytyy seurata vahvistusviestejä ja vastattava niihin, jotta siirtoprosessi suoritetaan loppuun.
  • Sinun on maksettava verkkotunnuksen rekisteröimisestä toisen 12 kuukauden ajaksi. 12 kuukautta lisätään verkkotunnuksen senhetkiseen voimassaolon päättymispäivään.
  • Sinun täytyy käyttää kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalvelua Shopifyn sähköpostin edelleenlähetyksessä. Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalveluita, mutta se tarjoaa rajattomasti sähköpostin edelleenlähetystilejä.

Vaihe 1: Tarkista verkkotunnuspalvelun siirtokäytäntö

Useimmat palveluntarjoajat tukevat verkkotunnusten siirtoja. Ennen kuin aloitat siirtoprosessin, tarkista verkkotunnuspalvelun siirtokäytäntö.

Helpoin tapa löytää verkkotunnuspalvelun siirtokäytäntö on tehdä verkkotunnuspalvelun ohjekeskuksessa haku hakusanoilla transfer domain. Seuraavassa on muutamien suosittujen verkkotunnuspalvelujen siirtokäytäntöjä:

Vaihe 2: Valmistele verkkotunnus siirtoa varten

Ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksen Shopify-palveluun, sinun on valmisteltava se siirrettäväksi.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa.
  2. Varmista, että tiliin liitetty sähköpostiosoite on ajan tasalla. Verkkotunnuksen siirron aikana sinun on vastattava kyseiselle tilille lähetettyihin sähköposteihin. Huomaa, että jos nykyinen sähköpostiosoitteesi on yhdistetty verkkotunnukseesi, se poistetaan käytöstä siirron aikana.
  3. Avaa sen verkkotunnuksen lukitus, jonka haluat siirtää. Yleensä lukituksen avaaminen onnistuu siirtymällä siirrettävän verkkotunnuksen asetuksiin ja klikkaamalla sitten Avaa lukitus. Joissain verkkotunnuspalveluissa tämä valinta täytyy vahvistaa napauttamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.
  4. Hanki siirron valtuutuskoodi palveluntarjoajaltasi. Yleensä valtuutuskoodin hankkiminen onnistuu siirtymällä siirrettävän verkkotunnuksen asetuksiin ja napauttamalla sitten Siirrä tämä verkkotunnus tai Siirrä pois.

Vaihe 3: Siirrä verkkotunnus

Ennen kuin siirrät verkkotunnuksen, verkkotunnuksen lukitus täytyy avata. Tarvitset siirtoon myös siirron valtuutuskoodin. Jos sinulla ei vielä ole siirron valtuutuskoodia, varmista, että olet suorittanut kaikki toimet verkkotunnuksesi valmistelemiseksi siirtoon.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify administa Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Klikkaa Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus ‑sivulla kohtaa Siirrä verkkotunnuksessasi.
  4. Anna verkkotunnus, jonka haluat siirtää Shopify-palveluun. Jätä pois etuliite www. verkkotunnuksen alusta.
  5. Klikkaa Seuraava.
  6. Valitse Vahvista verkkotunnus.
  7. Tee jompikumpi seuraavista toimenpiteistä sen mukaan, mikä ilmoitus sinulle näytetään: - Jos näet ilmoituksen VERKKOTUNNUKSEN LUKITUS AVATTU, verkkotunnus on valmis siirrettäväksi. Jatka klikkaamalla Seuraava.

8. Kirjoita Vahvistuskoodi-valintaikkunaan valtuutuskoodi tai EPP-koodi, jonka verkkotunnuspalvelu on toimittanut sinulle.

9. Klikkaa Seuraava.

10. Valitse Osta ja siirrä.

11. Tarkista verkkotunnukseen liitetty sähköpostitili. Käyttämästäsi verkkotunnuspalvelusta riippuen sähköpostiisi saattaa tulla viesti, jossa sinua pyydetään vahvistamaan nämä muutokset. Sähköpostiviestin tarkka sisältö vaihtelee, mutta viesti sisältää pyynnön hyväksyä verkkotunnuksen siirto klikkaamalla linkkiä, kuten Vahvista siirto tai Hyväksy siirto.

Kun olet hyväksynyt verkkotunnuksen siirron, siirto on valmis viimeistään 20 päivän kuluessa. Shopify vahvistaa sinulle sähköpostitse, verkkotunnus on siirretty.

Usein esitetyt kysymykset

Voiko verkkotunnukseni siirtää?

Useimmat verkkotunnukset voi siirtää Shopifyhin. Joitain verkkotunnuksia, kuten .ca , eivät kelpaa siirrettäväksi. Voit selvittää, voiko verkkotunnuksesi siirtää, suorittamalla seuraavat toimet:

1. Valitse Shopify administa Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Napauta Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulla Siirrä verkkotunnuksessasi.
  4. Kirjoita Siirrä verkkotunnus -valintaikkunaan verkkotunnus, jonka haluat siirtää Shopifyhin. Älä sisällytä www. verkkotunnuksen alkuun.
  5. Klikkaa Seuraava.

Jos verkkotunnus ei kelpaa siirtoon, banneri ilmoittaa, että verkkotunnuspäätettä ei tällä hetkellä tueta.

Miksi saan virheilmoituksen, että verkkotunnusta ei löydy?

Voit siirtää vain jo omistamasi verkkotunnukset. Jos et omista siirrettävää verkkotunnusta ja se on käytettävissä rekisteröintiä varten, voit ostaa sen. Jos omistat verkkotunnuksen, varmista, että olet syöttänyt verkkotunnuksen nimen oikein eikä sen alussa ole www. .

Miten voin avata verkkotunnukseni lukituksen?

Ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksen Shopify-palveluun, sinun täytyy avata sen lukitus kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun kautta. Yleensä verkkotuunuksen lukituksen avaaminen onnistuu kirjautumalla sisään tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa, siirtymällä sen verkkotunnuksen asetuksiin, jonka haluat siirtää, ja valitsemalla sitten avaa lukitus. Joissain verkkotunnuspalveluissa tämä valinta täytyy ehkä vahvistaa napauttamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Verkkotunnuksen lukituksen avausprosessi vaihtelee kolmannen osapuolen palveluntarjoajan mukaan. Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksesi lukituksen avaamisessa, ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajaan. Shopify-tuki ei voi kirjautua tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa, vaikka antaisit siihen erikseen luvan.

Miten saan valtuutuskoodin?

Ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksesi Shopify-palveluun, sinun täytyy hankkia siirron valtuutuskoodi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajalta. Yleensä valtuutuskoodin hankkiminen onnistuu kirjautumalla sisään tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa, siirtymällä sen verkkotunnuksen asetuksiin, jonka haluat siirtää, ja valitsemalla sitten Siirrä tämä verkkotunnus tai Siirrä pois.

Jos sinulla on vaikeuksia siirron valtuutuskoodin saamisessa, ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajaan. Shopify-tuki ei voi kirjautua tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa, vaikka antaisit siihen erikseen luvan.

Sain sähköpostiviestin tietosuoja-asetuksista. Mitä sähköposti tarkoittaa?

Kun olet suorittanut verkkotunnuksen siirron, saat sähköpostiviestin, jonka aiheena on Set your data use consent preferences. Viesti sisältää linkin, joka ohjaa sinut Tucows Inc:n tietosuoja-asetuksiin. Tucows on OpenSRS:n emoyhtiö. Shopify myy kauppiaille verkkotunnuksia OpenSRS-palvelun avulla. Tietojen käyttöä koskevan suostumuksen antaminen on vapaaehtoista. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

Toimiiko verkkotunnukseni siirron aikana?

Kyllä. Verkkotunnuksesi toimii edelleen siirtoprosessin aikana. Esimerkiksi jos verkkotunnus on jo yhdistettynä Shopify-kauppaan ja siirrät nyt verkkotunnuksen Shopify-palveluun, asiakkaat eivät huomaa mitään eroa käydessään verkkokaupassasi, jossa kyseinen verkkotunnus on käytössä.

Mistä tiedän, milloin verkkotunnuksen siirto on onnistunut?

Saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, onko verkkotunnuksen siirto onnistunut. Siirtoprosessi voi kokonaisuudessaan kestää jopa 20 päivää. Jos verkkotunnuksen siirto ei onnistu, sinulle hyvitetään yhden vuoden uusintamaksu.

Jos siirrän verkkotunnukseni, täytyykö minun edelleen käyttää alkuperäistä verkkotunnuspalvelun tarjoajaa?

Ei. Kun siirto on valmis, sinun ei enää tarvitse käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelua, josta alun perin ostit verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen kaikenlaiseen hallintaan käytetään Shopify adminin Verkkotunnukset -sivua.

Kun siirrän verkkotunnukseni Shopifyhin, onko sähköpostini ylläpito edelleen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajalla?

Ei. Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalvelua osana verkkotunnuspalveluitaan, mutta se tarjoaa verkkotunnuksellesi rajattomasti sähköpostin edelleenlähetystilejä. Jos kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelu sisältää sähköpostin ylläpitopalvelun verkkotunnukselle. tämä palvelu ei siirry Shopifyhin. Kun olet siirtänyt verkkotunnuksen Shopifyhin, voit määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalvelulle. Jos haluat säilyttää olemassa olevan sähköpostin ylläpitopalvelun, harkitse kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistämistä Shopifyhin.