Verkkotunnusasetusten hallinta Shopifyssa

Kun olet lisännyt verkkotunnuksen Shopifyhin, voit hallita verkkokauppasi verkkotunnusasetuksia Shopify Adminissa. Voit valita, mikä verkkotunnus näkyy asiakkaille, kun he selaavat verkkokauppaa, ja uudelleenohjata muut verkkotunnukset tähän verkkotunnukseen.

Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit tehdä myös seuraavat toimet Shopify Administa:

• määrittää verkkotunnuksesi automaattisen uusimisen
  • lisätä aliverkkotunnuksia
  • muokata DNS-asetuksiasi

Voit hallinnoida verkkokaupan verkkotunnusasetuksia Shopify Adminin Verkkotunnukset-sivulla. Jos käytät Tukkukauppakanavaa, voit hallinnoida tukkukauppasi verkkotunnusasetuksia siirtymällä kohtaan Myyntikanavat > Tukkukauppa > Asetukset > Tukkukaupan verkkotunnus.

Voit hallita kansainvälisiä verkkotunnuksiasi menemällä kohtaan Asetukset > Markkinat. Lue lisää kansainvälisten verkkotunnusten käyttämisestä Markets-tunnuksilla.