Sähköpostien edelleenlähetyksen määrittäminen Shopify-verkkotunnukselle

Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalvelua, mutta jos ostat verkkotunnuksen Shopify-palvelun kautta tai siirrät verkkotunnuksen Shopify-palveluun, voit määrittää ilmaiseksi rajoittamattoman määrän sähköpostien edelleenlähetysosoitteita (esimerkiksi info@johns-apparel.com).

Jos haluat lähettää sähköpostia yksilölliselle verkkotunnukselle määritetystä edelleenlähetysosoitteesta, sinun on käytettävä kolmannen osapuolen tarjoamaa sähköpostin ylläpitopalvelua. Jos käytät Zoho Mailia tai G Suitea, voit yhdistää ylläpitopalvelun Shopify-verkkotunnukseesi. Jos käytät muuta sähköpostin ylläpitopalvelua, voit yhdistää sen verkkotunnukseen lisäämällä MX-tietueen. MX-tietue lisätään muokkaamalla DNS-asetuksia.

Määritä sähköpostien edelleenlähetys

Kaikki uudet sähköpostiosoitteet on uudelleenosoitettava olemassa olevaan sähköpostiosoitteeseen (esimerkiksi Gmailin tai Outlookin kautta). Voit määrittää useita edelleenlähetysasetuksia, jotka ohjaavat viestit eri sähköpostiosoitteisiin.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopifyn hallinnoimat verkkotunnukset -osassa sitä verkkotunnusta, jolle haluat määrittää sähköpostien edelleenlähetyksen.

2. Klikkaa Lisää edelleenlähetyksen sähköpostiosoite:

Lisää edelleenlähetyksen sähköpostiosoite

3. Kirjoita Kaupan sähköpostiosoite -tekstikenttään sähköpostiosoite, jonka haluat luoda yksilölliselle verkkotunnuksellesi. Sinun ei tarvitse kirjoittaa @-merkkiä eikä mitään sen jälkeen tulevaa tekstiä.

4. Kirjoita Edelleenlähetyksen sähköpostiosoite -tekstikenttään koko kohdesähköpostiosoite:

Lisää edelleenlähetysosoite

5. Klikkaa Tallenna.

Voit luoda tällä tavalla niin monta edelleenlähetyksen sähköpostiosoitetta kuin haluat.

Testaa sähköpostin edelleenlähetys

Voit testata sähköpostin edelleenlähetyksen lähettämällä eri sähköpostiosoitteista testisähköpostia jokaiseen luomaasi edelleenlähetysosoitteeseen.

Vastaa asiakkaiden sähköposteihin

Et voi vastata asiakkaille yksilöllisen verkkotunnuksen sähköpostiosoitteesta. Jos haluat vastata asiakkaan sähköpostiin, vastaus täytyy lähettää suoraan siitä sähköpostiosoitteesta, josta sähköpostit on edelleenlähetetty. Tämä on osoite, joka näkyy asiakkaan postilaatikossa.

Sähköpostin lähettäminen edelleenlähetysosoitteesta

Sähköpostin ylläpitopalvelua ei tarjota, kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Jos haluat lähettää sähköpostia yksilölliselle verkkotunnukselle määritetystä edelleenlähetysosoitteesta, sinun on käytettävä kolmannen osapuolen tarjoamaa sähköpostin ylläpitopalvelua.

Suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja:

• Zoho Mail tarjoaa sähköpostitilejä yksilöllisen verkkotunnuksen käyttöön

• G Suite muodostaa yhteyden Gmail-alustaan yksilöllisen verkkotunnuksen sähköposteja varten

Yhdistä Zoho Mail- tai G Suite -sähköpostipalvelu verkkotunnukseen

Ennen kuin voit yhdistää sähköpostipalvelun Shopify-palveluun, sinun täytyy vahvistaa verkkotunnus ja luoda yksilöllinen sähköpostiosoite Zoho Mailissa tai G Suite -ohjelmassa.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopifyn hallinnoimat verkkotunnukset -osassa sen verkkotunnuksen nimeä, jonka haluat yhdistää.

2. Klikkaa Käytä kolmannen osapuolen ylläpitopalvelua.

3. Valitse palveluntarjoaja ja anna tiedot, jotka annettiin sinulle, kun vahvistit verkkotunnuksen:

- Jos käytät G Suite -ohjelmaa, kirjoita TXT-koodi tai meta-tagi. - Jos käytät Zoho Mailia, anna Zoho-koodi.

1. Klikkaa Tallenna.