SSL ei ole käytettävissä -virhe

Kun lisäät mukautetun verkkotunnuksen, uusi SSL-varmenne luodaan automaattisesti. Tähän prosessiin voi kulua 48 tuntia. Tänä aikana Shopify-ylläpitäjässä saattaa näkyä SSL Unavailable -virhe. Jokin seuraavista suojausvirheistä voi näkyä myös selaimessa, kun vierailet verkkokaupassasi:

• Yhteytesi ei ole yksityinen - Google Chrome
  • Yhteytesi ei ole suojattu - Mozilla Firefox
  • Yhteydenmuodostamisessa turvallisesti tälle verkkosivustolle on ongelma - Microsoft Edge.

Jos verkkokaupassasi näkyy suojausvirhe vielä 48 tunnin kuluttua, kokeile alla olevia vianmääritystoimia.

Vianmääritys

Voit ratkaista suojausvirheen varmistamalla, että verkkotunnustietueen asetukset on määritetty oikein. Yleisimpiä verkkotunnuksen kokoonpanoihin liittyviä ongelmia ovat seuraavat:

Jos teet muutoksia verkkotunnuksen tietueen asetuksiin varmistaaksesi, että ne on määritetty oikein, muutosten voimaantulo voi kestää jopa 48 tuntia. Jos suojausvirheilmoitus on edelleen näkyvissä 48 tunnin kuluttua, ota yhteyttä Shopify-tukeen.