Verkkokaupan asetusten määrittäminen

Asetukset-sivulla voit muokata verkkokaupan otsikkoa ja metakuvausta, lisätä seurantakoodeja tai ottaa salasanasivun tai kassalla maksun suojauksen käyttöön.

Otsikon ja metakuvauksen muokkaaminen

Voit määrittää verkkokaupan kotisivun otsikon ja metakuvauksen. Ne näkyvät hakukoneiden tuloksissa. Voit parantaa verkkokaupan sijoitusta hakukoneiden tuloksissa käyttämällä kuvailevaa tekstiä ja avainsanoja. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Syötä kaupan otsikko ja metakuvaus noudattaen hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä.

3. Klikkaa Tallenna.

Lisää Google Analyticsin seurantatiedot

Voit seurata kaupassasi vierailijoita Google Analytics -palvelun avulla. Asetukset-sivulla voit lisätä Google-tiliäsi koskevat tiedot niin, että verkkokauppasi pystyy seuraamaan relevantteja tietoja.

Lisätietoja Google Analytics -ohjelman määrittämisestä.

Salasanasivun ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Voit rajoittaa asiakkaan pääsyä verkkokauppaasi ottamalla käyttöön salasanasivun. Salasanasivu on kohdesivu, joka lisää verkkokauppaasi salasanasuojauksen. Voit luoda salasanan ja antaa sen vain niille asiakkaille, joiden haluat käyvän kaupassasi.

Lisätietoja salasanasivun käyttöönotosta, käytöstä poistamisesta ja mukauttamisesta verkkokaupan salasanasuojausta varten.

ReCAPTCHA v3:n käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen yhteydenottolomakkeissa

Googlen reCAPTCHA v3:a käytetään verkkokauppojen yhteydenottolomakkeissa ja blogikommenteissa kauppiaille tulevan roskapostin vähentämiseen. Tämä on vaihe, joka seuraa nykyistä Captcha-prosessia, joka analysoi verkkosivuston käyttäjän käyttäytymistä estääkseen botteja lähettämästä roskapostia ja parantaa todellisten käyttäjien käytön sujuvuutta vähentämällä captcha-tehtäviä. Tämä ominaisuus on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Shopify-kaupoissa.

Kun reCAPTCHA v3 on käytettävissä, reCAPTCHA-logo näkyy kaupan kontaktisivujen oikeassa alakulmassa.

reCAPTCHA-logo

Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Verkkokauppa > Asetukset ja poista valinta kohdasta Ota Googlen reCAPTCHA käyttöön yhteydenottosivulla.

Jos haluat ottaa reCAPTCHA v3:n käyttöön myöhemmin, voit siirtyä takaisin kohtaan Verkkokauppa > Asetukset ja klikata valintaruutua.

Lue lisää reCAPTCHA v3:n muokkaamisesta teemoissa vierailemalla osoitteessa Shopify.dev.

reCaptcha kassalla maksun suojauksen käyttöönotto