Kaupan sulkeminen loma-ajaksi

Shopify-palvelussa ei ole loma-asetusta, mutta voit silti sulkea kaupan väliaikaisesti yleisöltä kahdella eri tavalla.

Väliaikainen ratkaisu: lisää kauppaan salasanasuojaus

Jos haluat tilapäisesti estää kävijöitä käyttämästä verkkokauppaasi, voit suojata sen salasanalla. Salasanasuojaus tarkoittaa sitä, että ilman salasanaa asiakkaat eivät voi:

• Päästä verkkokauppasi sivustoon
  • Näytä tuotteet
  • Tehdä tilauksia.

Kun asiakas tulee sivustoosi, salasanasivu avautuu ja siinä näkyy viesti, jossa selitetään kaupan väliaikaisen sulkemisen syy:

Salasanasivu

Opi verkkokaupan salasanasuojaus -sivulla miten salasanasivu otetaan käyttöön ja miten sitä mukautetaan.

Pitkäaikainen ratkaisu: kaupan toiminnan keskeyttäminen

Kaupan toiminnan keskeyttäminen poistaa kassalla maksun käytöstä, mutta säilyttää kaupan verkossa ja kävijöiden käytettävissä. Voit keskeyttää kauppasi toiminnan Shopify-ylläpidon Suunnittelu ja luvat tai Tili-asetuksissa. Kauppasi toiminnan keskeyttäminen pienentää tilausmaksuasi.

Opi keskeyttämään kaupan toiminta sivulla kaupan toiminnan keskeyttäminen tai sulkeminen olevien ohjeiden mukaan.