Verkkokaupan nopeusraportti

Verkkokauppasi nopeuden optimointi voi parantaa asiakkaidesi ostokokemusta, tehdä kaupastasi helpommin löydettävän ja lisätä konversiota. Voit avata Verkkokaupan nopeusraportin, jossa kerrotaan kauppasi suorituksesta verrattuna alasi standardeihin sekä muihin alasi kauppoihin.

Useat tekijät vaikuttavat verkkokaupan nopeuteen, mukaan lukien seuraavat:

• Sovellukset
  • Kolmansien osapuolten kirjastot ja palvelut
  • Analyyttiset kirjastot
  • Teeman koodi
  • Kuvien ja videoiden määrä ja koko

Verkkokaupan parannusten tekeminen voi nostaa pisteesi ja sijoitusta. Samankaltaisten kauppojen parannukset saattavat alentaa sijoitusta vertailun yhteydessä, vaikka et tekisi muutoksia kauppaan. Jos esimerkiksi jotkin samankaltaiset kaupat optimoivat kuvat ja poistavat käyttämättömät sovellukset, niiden kauppojen määrä voi lisääntyä, mikä alentaa suhteellista sijoitusta.

Lisätietoja siitä, Miksi verkkokauppasi nopeus on tärkeää.

Verkkokauppasi nopeuspisteiden ja raportin tarkasteleminen

Jos haluat nähdä nopeuspisteesi ja avata nopeusraportin Teemat -sivulta, sinulla on oltava sellaisen henkilöstön jäsenen käyttöoikeudet, joilla on pääsy Raportteihin ja Teemoihin.

Jos haluat lisätietoja nopeuspisteistäsi ja siitä, miten se on laskettu, katso nopeuspisteesi.

Toimintovaiheet:

1. Tarkastele nopeuspisteitäsi verkkokaupan nopeuspisteet -osiossa.

2. Jos haluat nähdä täyden nopeuden raportin, napauta Näytä raportti.

Raportissa on lisätietoja eri asioista, kuten siitä, milloin nopeuspisteesi päivitettiin viimeksi, mitä sivuja analysoitiin ja miten pisteesi vertautuvat muihin samankaltaisiin Shopify-kauppoihin.

Nopeuspisteet

Nopeuspisteet mittaavat Google Lighthouse -tehokkuustietojen perusteella, kuinka nopeasti verkkokauppasi toimii Shopifyn testiympäristössä.

Nopeuspisteesi lasketaan uudelleen päivittäin. Laskutavasta johtuen pisteesi eivät välttämättä muutu heti kun teet muutoksia verkkokauppaasi. Jos kauppasi on uusi tai salasanasuojattu, sinulla sinulla ei välttämättä ole pisteitä.

Miten pisteesi lasketaan

Pisteet perustuvat kauppasi Lighthouse-tehokkuuspisteiden painotettuun keskiarvoon, joka lasketaan kotisivullesi, tuotesivullesi, joka on eniten liikennettä viimeisten 7 päivän aikana, ja kokoelman sivullesi, joka on eniten liikennettä viimeisten 7 päivän aikana. Painotukset perustuvat useisiin tekijöihin, mukaan lukien kunkin näiden sivutyyppien suhteellinen liikenne kaikkiin Shopify-kauppoihin.

Verkkokaupan nopeuspisteet ovat keskimäärin usean päivän Lighthouse-tuloksellisuuspisteistä. Tämä johtuu siitä, että suorituskykytulokset voivat vaihdella hieman testien välillä, ja usean päivän pituinen keskiarvo edustaa kaupan päivittäistä suorituskykyä. Jos kauppasi on uusi tai olet juuri poistanut salasanasivun, pisteesi saattaa olla vähemmän tarkka. Jos haluat näyttää kunkin sivutyypin pisteet, klikkaa nähdäksesi, miten pisteesi lasketaan alasvetovalikosta.

LightHouse-raportit suoritetaan näiden sivujen mobiiliversioissa. Tämä johtuu siitä, että 60 % Shopify-kauppojen myynnistä on peräisin mobiililaitteista.

Jos sinulla ei ole kokoelmasivua, tuotesivua tai kotisivua tai sivutyypillä ei ole näkymiä, sivun pisteet näkyvät tilassa tietoja ei ole käytettävissä. Verkkokaupan nopeuspisteet lasketaan käyttämällä vain käytettävissä olevia sivuja ja niiden painoja. Pisteesi eivät vaikuta kielteisesti.

Jos haluat suorittaa Lighthouse-raportin pisteiden laskentaan käytetylle kokoelmasivulle, tuotesivulle tai kotisivulle, klikkaa Katso, miten pisteet lasketaan ja klikkaa sitten Tarkastele tuloksia. Lighthouse-raportin suorittaminen antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot sivusta. Jos haluat lisätietoja näistä mittareista, lue Google Lighthouse -palvelun suorituspisteiden dokumentaatio.

Mitä nopeuspisteesi tarkoittavat

Nopeuspisteet voivat auttaa sinua ymmärtämään kaupan nopeutta ja sen näkyvää nopeutta asiakkaille.

Korkeamman pistemäärän verkkokaupat näkyvät nopeina useille kauppa käyttäville asiakkaille. Jopa asiakkaalla, jolla on hidas puhelin ja huono mobiiliyhteys, voi olla positiivinen ostokokemus.

Alhaisempi pistemäärä edustaa verkkokauppaa, joka ei ehkä ole käytettävissä kaikkien niille asiakkaille, jotka haluavat tehdä ostoksen kaupastasi.

Korkea Google Lighthouse -pistemäärä on vaikea saavuttaa, ja se paranee entisestään, kun saavutat korkeampia pisteitä. Lighthouse vertailee verkkokauppaa kaikenlaiseen verkkosivustoon, joista monet eivät tarjoa samaa toiminnallisuutta kuin verkkokaupassa. Voit ymmärtää, miten kauppasi toimii verrattuna muihin Shopify-kauppoihin, katsomalla nopeuden sijoitusta. Nopeuspisteidesi avulla voit parantaa omaa verkkokauppaasi palvellaksesi asiakkaitasi paremmin.

Jos haluat parantaa nopeuspisteistäsi tai sijoitusta, katso Verkkokaupan nopeuden parantaminen saadaksesi joitakin ehdotuksia siitä, mistä aloittaa.

Sijoituksesi

Sijoitus kuvaa, miten verkkokauppasi nopeuspisteet ovat verrattavissa vastaaviin Shopify-verkkokauppoihin. Verkkokauppasi voi saada jonkin seuraavista sijoituksistasi:

• Hitaampi kuin samankaltaiset kaupat
  • Sama nopeus kuin samankaltaisissa kaupoissa
  • Nopeammin kuin samankaltaisissa kaupoissa

Sijoitus lasketaan uudelleen samaan aikaan kuin nopeuspisteesi. Jos kauppasi on uusi tai salasanasuojattu, sijoitusta ei ehkä ole.

Mitä sijoituksesi tarkoittaa

Jos kauppasi on nopeampi kuin samankaltaiset kaupat, useammalla asiakkaalla voi olla positiivinen ostokokemus kaupassasi.

Jos kaupallasi on sama nopeus kuin samankaltaisilla myymälöillä, se tarjoaa samankaltaisen ostokokemuksen kuin muut kaupat, eikä se ole poikkeuksellisen nopea tai hidas.

Jos kauppasi on hitaampi kuin samankaltaiset kaupat, kauppasi ei välttämättä ole yhtä käyttäjäystävällinen kaikille potentiaalisille asiakkaille. Sinun kannattaa tehdä parannuksia kaupan nopeuteen.

Jos vertaisesi parantavat kauppansa nopeutta, sijoitustasi saatetaan laskea, vaikka et tekisi muutoksia kauppaan.

Mikä on samanlainen kauppa?

Samantyyppisillä myymälöillä voi olla yleisesti joitakin seuraavista ominaisuuksista. Myös muita kuin listaamattomattomia tekijöitä saattavat olla käytössä.

• Tähänastisen myynnin määrä
  • Bruttomyynti
  • Tuotteiden ja versioiden määrä
  • Tuotteiden tyypit
  • Liikenne
  • Asennetut sovellukset
  • Teemaa käytetty

Shopifyn testiympäristö

Verkkokaupan nopeusraportin pisteet saattavat olla erilaisia kuin pisteet, joita käytät PageSpeed-raportin tai Chrome DevTools-raportin avulla. Tämä johtuu siitä, että ympäristö, jossa Lighthouse-raportti on käynnissä, vaikuttaa raportin tuloksiinja siksi, että kaikilla alustoilla olevat pisteet edustavat vain pistemäärän mittausta kaupan nopeudesta.

Shopifyn testiympäristössä toimivat Lighthouse-raportit eivät voi vaihdella yleisten tekijöiden, kuten Internet-yhteyden nopeuden, laitteen käsittelytehon, selainlaajennusten tai virustorjuntaohjelmiston perusteella. Koska kaikki nopeuden pisteissä käytetyt Lighthouse-tulosraportit suoritetaan käyttämällä samaa Shopify-ympäristöä, voimme verrata pistemäärää tarkasti muihin Shopify-verkkokauppoihin.

Muut tekijät saattavat muuttaa pisteitäsi päivästä toiseen.

Usein esitetyt kysymykset

Miksi minulla ei ole pisteitä tai sijoitusta?

Seuraavassa on joitakin syitä, miksi sinulla ei ehkä ole pisteitä tai sijoitusta:

Kauppasi on salasanasuojattu

Jos verkkokauppasi on salasanasuojattu, Lighthouse ei voi käyttää sitä raportin suorittamiseen. Sinun täytyy poistaa salasanasivu , ennen kuin majakka voi kerätä pisteet ja sijoitusta varten käytetyt tiedot.

Jos haluat saada tietoa kaupan nopeudesta etkä halua poistaa salasanasivua, voit suorittaa Lighthouse-raportin manuaalisesti Chrome DevTools-raportin avulla.

Kauppa on uusi tai olet juuri poistanut salasanan

Sinulla ei ehkä vielä ole sivunäkymiä, tai kaupan pisteitä tai sijoitusta ei ehkä ole vielä laskettu.

Jotta Lighthouse voi arvioida sivuja, voit käydä kaupan sivuilla niin, että sinulla on näkymiä. Kun Shopify yrittää seuraavalla kerralla laskea kauppasi pisteitä, vierailemiasi sivuja voi käyttää raportissa. Tämä prosessi voi kestää muutaman päivän. Jos haluat saada tietoja kaupan nopeudesta heti, voit käyttää Lighthouse-raporttia Google PageSpeed-tiedoissa.

Kaupassa ei ole ollut liikennettä viimeisten 7 päivän aikana

Kotisivulle, kokoelmasivulle tai tuotesivulle ei ehkä ole tehty viimeisten 7 päivän aikana vierailuja.

Jotta Lighthouse voi arvioida sivuja, voit käydä kaupan sivuilla niin, että sinulla on näkymiä. Kun Shopify yrittää seuraavalla kerralla laskea kauppasi pisteitä, vierailemiasi sivuja voi käyttää raportissa. Tämä prosessi voi kestää muutaman päivän. Jos haluat saada tietoja kaupan nopeudesta heti, voit käyttää Lighthouse-raporttia Google PageSpeed-tiedoissa.

Miksi jokin pisteistäni muuttui?

Pisteesi saattavat muuttua päivästä toiseen, vaikka et tehnyt muutoksia verkkokauppaan. Pisteet voivat muuttua seuraavista syistä:

• Muiden kauppojen suhteelliset pisteet. Jos toinen kauppa teki parannuksia pisteilleen, pisteesi saatetaan laskea vertailukaudesta toiseen.
  • Muut vaihtuvuuden tekijät.

Pisteesi voivat myös muuttua, kun teet muutoksia verkkokauppaan. Olet saattanut esimerkiksi tuoda useita uusia tuotteita, luonut useita uusia kokoelmia, muuttanut teemaa tai ottanut käyttöön uuden sovelluksen. lisätietoja tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa verkkokaupan nopeuteen.

Pisteet eivät välttämättä muutu muutaman päivän kuluttua siitä, kun olet tehnyt muutoksia verkkokauppaan.

Miten voin parantaa pisteitani tai sijoitusta?

Jos haluat lisätietoja nopeuspisteesi tai sijoittelun parantamisesta, sinun on parannettava kaupan nopeutta. Katso lisätietoja kaupan nopeuden parantamisesta .

Miksi nämä Pisteet käyttävät Google Lighthouse-palvelua?

Google on tehnyt tutkimusta ja luonut hyödyllisiä työkaluja tehokkuuden mittaamiseen verkossa. Monet kauppiaat käyttävät jo työkalujaan verkkokaupan nopeuden mittaamiseen.

Lisäksi Googlen verkko-ja tehokkuusstandardit vaikuttavat hakutulokseesi, mikä voi vaikuttaa verkkokaupan löydettävyyteen.

Verkkokaupan nopeusraportti perustuu Googlen tutkimukseen ja työkaluihin Shopify Stores-tekniikan ja-tekniikan kontekstissa. Google Lighthouse-pisteiden pistemäärän laittaminen asiayhteyteen voi auttaa sinua parantamaan verkkokaupan nopeutta ja parantamaan asiakkaidesi kokemusta.