Muuta tuoteluettelosivua

Jokaisella Shopify-kaupalla on sivu URL-osoitteessa your-store.com/collections/all, jossa luetteloidaan kaikki kaupan näkyvissä olevat tuotteet. Tämä on kaupan tuoteluettelosivu. Tuotteet näkyvät tuoteluettelosivulla oletusarvoisesti aakkosjärjestyksessä. Voit luoda kokoelman, joka määrittää, missä järjestyksessä tuotteet näkyvät tällä sivulla.

Luo kokoelma

Tuoteluettelosivua ohjaavan kokoelman luominen

Voit luoda all-nimisen kokoelman, jonka avulla voit määrittää, missä järjestyksessä tuotteesi näkyvät tuoteluettelosivullasi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.

2. Klikkaa Luo kokoelma.

3. Luo kokoelma:

1. Anna kokoelmalle otsikko All.
    2. Napauta Kokoelman tyyppi -osiossa Automatisoitu
      .
    3. Määritä tuotteelle ehto Tuotteen hinta on suurempi kuin 0 $.
    4. 4. Valinnainen: Jos haluat piilottaa tuotteet, jotka ovat loppuneet varastosta, voit lisätä myös ehdon Varastomäärä on suurempi kuin 0.
  4. Klikkaa Tallenna.

5. Nyt kun olet luonut All-kokoelman, voit lajitella tuotteita sen sisällä. Vieritä Tuotteet-osioon ja valitse alasvetovalikosta vaihtoehto Lajittele.

Jos suoritat valinnan Manuaalisesti, voit järjestää tuotteesi uudelleen vetämällä ja pudottamalla ⋮⋮.

6. Jos haluat vaihtaa All-kokoelman otsikon, voit muokata sitä nyt, kun kokoelma on luotu. On kuitenkin tärkeää, että kokoelman kutsumanimenä pysyy all. Voit vahvistaa tämän vierittämällä kohtaan Hakukoneluettelon esikatselu ja napauttamalla Muokkaa verkkosivuston hakukoneoptimointia.

URL-osoite ja kutsumanimi -tekstiruudussa pitäisi näkyä URL-osoite, joka päättyy /all.

Jos URL-osoitteen loppu on jotakin muuta, vaihda se muotoon /all ja klikkaa Tallenna.

Muutokset, jotka teet tässä kokoelmassa olevien tuotteiden järjestykseen, näkyvät verkkokauppasi tuoteluettelosivulla.