Ota tilaushuomautukset käyttöön ostoskorisivulla

Voit käyttää tilaushuomautuksia, kun haluat kerätä asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimittamista varten. Useimpien ilmaisten Shopify-teemojen avulla voit ottaa käyttöön tilaushuomautusten tekstiruudun ostoskorisivulla. Simple-teema ei tue tilaushuomautuksia.

Ota tilauksen huomautukset käyttöön

Teemasi ostoskoriasetukset löytyvät joko teemasi asetuksista tai ostoskorisivun mukautettavasta osasta. Noudata oheisia ohjeita tai katso teeman dokumentaatiosta lisätietoja siitä, miten löydät tämän asetuksen.

Vaiheet

1. Etsi teemasi asetuksista tilaushuomautusten asetukset.

1. Napauta teeman asetuksia.
    2. Napauta Valitse cart.
    3. Etsi valinta Ota tilaushuomautukset käyttöön tai Ota tilauskommentit käyttöön.
  2. Jos teemasi Teeman asetukset ‑kohdassa ei ole tilauskommenttien asetuksia, hae asetusta ostoskorisivusi Ostoskori- tai Ostoskorin asetukset ‑osasta.

1. Valitse Ostoskori.
    2. Klikkaa kohtaa Ostoskori tai Ostoskorin asetukset. Kaikilla teemoilla ei ole muokattavaa osaa tällä sivulla.
    3. Etsi valinta Ota tilaushuomautukset käyttöön tai Ota tilauskommentit käyttöön.
  3. Valitse Ota tilaushuomautukset käyttöön tai Ota tilauskommentit käyttöön.

4. Napauta Tallenna.

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa. Tarrassa lukee oletuksena "Lisää huomautus tilaukseesi":

Tilaushuomautustarra

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja valitse sen jälkeen Toiminnot > Muokkaa kieliä.

2. Kirjoita Suodata käännöksiä -ruutuun Add a note, jotta tilaushuomautuksen käännös tulee näkyviin:

Tilausta koskevien merkintöjen käännös

3. Kirjoita uusi tilaushuomautustarra.