Ota tilaushuomautukset käyttöön ostoskorisivulla

Voit käyttää tilaushuomautuksia, kun haluat kerätä asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimittamista varten. Useimpien ilmaisten Shopify-teemojen avulla voit ottaa käyttöön tilaushuomautusten tekstiruudun ostoskorisivulla. Simple-teema ei tue tilaushuomautuksia.

Tilausta koskevat merkinnät

Ota tilauksen huomautukset käyttöön

Voit ottaa tilauksen huomautukset käyttöön seuraavasti:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa Mukauta.

2. Teemasi ostoskoriasetukset sijaitsevat joko Teeman asetukset -välilehdellä tai Osat-välilehdellä. klikkaa ensin Teeman asetukset ja tarkista, sijaitsevatko teemasi ostoskoriasetukset siellä:

Ostoskorin asetukset

Jos teemasi ostoskoriosio ei ole teeman asetuksissa, klikkaa Osat. Pääset ostoskorin asetuksiin siirtymällä ostoskorisivulle napauttamalla ylätunnisteen ostoskorikuvaketta teeman esikatselussa. Kun olet teeman esikatselun ostoskorisivulla, sinun pitäisi nähdä teemaeditorissa ostoskorin asetukset -välilehti:

Ostoskorin asetukset 2

3. Valitse teemasi ostoskoriasetuksista Ota tilauksen huomautukset käyttöön.

Tilauskommentit

4. Klikkaa Tallenna.

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa. Tarrassa lukee oletuksena "Erikoisohjeet myyjälle":

Tilaushuomautustarra

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja valitse sen jälkeen Toiminnot > Muokkaa kieliä.

2. Kirjoita Suodata käännöksiä -ruutuun Special instructions, jotta tilaushuomautuksen käännös tulee näkyviin:

Tilausta koskevien merkintöjen käännös

3. Kirjoita uusi tilaushuomautustarra.